Έφοδος του ΣΔΟΕ σε γαμήλιο γλέντι - Άγριο ξυλοδαρμό καταγγέλλουν οι εφοριακοί - ΒΙΝΤΕΟ

1:35 μ.μ. - Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019
01:03 μ.μ. - Σάβ, 09/35/2019
Image: Έφοδος του ΣΔΟΕ σε γαμήλιο γλέντι - Άγριο ξυλοδαρμό καταγγέλλουν οι εφοριακοί - ΒΙΝΤΕΟ

Νέο κρούσμα βίας εις βάρος εφοριακών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κερκίνη κατά την διάρκεια φορολογικού ελέγχου σε πολυχώρο εκδηλώσεων της περιοχής

Νέο κρούσμα βίας εις βάρος εφοριακών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κερκίνη κατά την διάρκεια φορολογικού ελέγχου σε πολυχώρο εκδηλώσεων της περιοχής, την ώρα που στον χώρο ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.
 
Συγκεκριμένα, οι δύο εφοριακοί που θέλησαν να πραγματοποιήσουν στοχευμένο έλεγχο στο κατάστημα εστίασης, έπεσαν θύματα άγριου προπηλακισμού από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος και πελάτες.
 
«Οι συνάδελφοι πέρασαν δύσκολες στιγμές. Ενώ ζήτησαν να κάνουν έναν έλεγχο, ξεκίνησαν φραστικά την επίθεση εναντίον τους οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης και πελάτες παρασυρόμενοι από τον ιδιοκτήτη τους προπηλάκισαν άγρια. Μετά το επεισόδιο, ο συνάδελφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες και τραύματα και έχουν υποβληθεί μηνύσεις», δήλωσε στο epilogestv.gr, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρης Σαϊτανούδης.
 
«Ζητάμε την προστασία όλων των συναδέλφων που βγαίνουν για έλεγχο και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες», πρόσθεσε.
 
Δείτε το βίντεο:


 
 
 
enikos.gr