Έφτασαν οι Κρητικοί πυροσβέστες στη φωτιά στον Έβρο

11:02 π.μ. - Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023
11:08 π.μ. - Πέμ, 31/02/2023
Image: Έφτασαν οι  Κρητικοί πυροσβέστες στη φωτιά στον Έβρο

Μαίνεται για 13η μέρα η φωτιά

Στον Έβρο έχουν μεταβεί οι Κρητικοί πυροσβέστες προκειμένου να βοηθήσουν τους συναδέλφους τος στην κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών

Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει η ανάρτηση των Κρητικών πυροσβεστών που έχουν μεταβεί στη βόρεια Ελλάδα προκειμένου να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Οι Κρητικοί πυροσβέστες Αντώνης Γρηγοράκης και Σταύρος Πεχυνάκης, ενώ βρίσκονταν καθ’ οδόν για Έβρο, ανάρτησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα που έλαβαν από τους συναδέλφους τους από την Περιφερειακή Διεύθυνση Μακεδονίας-Θράκης που περιμένουν «τα αδέρφια από την Κρήτη» να πάνε στον τόπο των πυρκαγιών και να επιχειρούν όλοι μαζί με σκοπό να κατασβήσουν και την τελευταία φλόγα.

Η ανάρτηση των Κρητικών πυροσβεστών:

«Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, συνάδελφοι και μη: Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με το ΠΕΚΕ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και τους ενημερώσαμε ότι ξεκινάμε για τον Έβρο. Ξαφνικά ο εκφωνητής του κέντρου και χωρίς να το σκεφτεί είπε στον διπλανό του… «τα αδέρφια μας από την Κρήτη έρχονται να βοηθήσουν..!». Η συγκίνησή μας ατελείωτη αδέρφια μας στον Έβρο!!! Είμαστε μαζί σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές…».