Έφτασε η μεγάλη στιγμή! Το Ierapetra Santa-Run 2023 είναι γεγονός!

12:37 μ.μ. - Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023
12:12 μ.μ. - Δευ, 18/37/2023
Image: Έφτασε η μεγάλη στιγμή! Το Ierapetra Santa-Run 2023 είναι γεγονός!

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 - Πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Έφτασε η μεγάλη στιγμή!

Το Ierapetra Santa-Run 2023 είναι γεγονός και έρχεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους!

Το ντεμπούτο του έγινε το 2019, με σκοπό να αγοραστεί ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής για την πόλη της Ιεράπετρας, προσβάσιμος από όλους.

Και ο στόχος επιτεύχθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη σε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην υλοποίηση του αλλά κυρίως σε εσάς που στηρίξατε αυτή τη δράση.

Φέτος λοιπόν, μιας και με χαρά μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι η πόλη μας είναι γεμάτη με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές, ο στόχος μας είναι διαφορετικός. Αφενός να δημιουργηθεί και τοποθετηθεί κουτί πρώτων βοηθειών τόσο στην πόλη μας αλλά και στο νησί Χρυσή, εξοπλισμένο με όλο το υλικό που μπορεί να χρειαστούμε στην καθημερινότητα μας, και αφετέρου η στήριξη του Περιφερειακού Τμήματος Ιεράπετρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, οι στολές πάνε και έρχονται και οι Αγιο-Βασίληδες ετοιμάζονται να βρεθούν στην εκκίνηση μιας περιπατητικής διαδρομής με... μουσική, χορό, και κανένα μεζεδάκι για να τους δώσει ενέργεια!

Το Ierapetra Santa - Run διοργανώνεται με την υποστήριξη του Σωματείου καφέ εστίασης Ιεράπετρας, του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ιεράπετρας και της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Ας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης μας.

Δήλωσε άμεσα συμμετοχή, βάλε τη στολή σου, διασκέδασε και πρόσφερε κι εσύ στην πόλη μας.

Όραμα μας αυτή η γιορτή να γεμίσει χρώμα, αισιοδοξία, ζωντάνια, χαμόγελα και γιορτινή διάθεση την πόλη μας, με ανθρωπιστικό σκοπό.

Μία πόλη...Μία δράση...Ένας κοινός στόχος!

θα μας βοηθήσεις να τα καταφέρουμε και να κάνουμε θεσμό αυτή τη γιορτή;

Δηλώσεις Συμμετοχής:

6989438679 (Μαρίνα)

6977501571 (Κατερίνα) Κόστος: 12€ (με στολή)

hxonews