Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις 18 θέσεων ιατρών στα Νοσοκομεία του Λασιθίου - 6 στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

9:57 π.μ. - Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023
09:11 π.μ. - Δευ, 27/57/2023
Image: Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις 18 θέσεων ιατρών στα Νοσοκομεία του Λασιθίου - 6 στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση, του ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων του Νομού Λασιθίου που έγινε την Παρασκευή, υπό την προεδρία της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σητείας, κας Μαρίας Δαρατσιάνου

Σε έκτακτη συνεδρίαση, του ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων του Νομού Λασιθίου που έγινε την Παρασκευή, υπό την προεδρία της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σητείας, κας Μαρίας Δαρατσιάνου, αποφασίστηκε να εγκριθούν οι προκηρύξεις συνολικά 18 θέσεις ιατρών για τα τρία Νοσοκομεία του Νομού.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία με τους εκπροσώπους των Ιατρών και των Νοσηλευτών να μειοψηφούν.

Σειρά έχει τώρα η προκήρυξη των θέσεων από την 7η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας με την ελπίδα να υπάρξει και το ανάλογο ενδιαφέρον για την κάλυψή τους.

Η απόφαση έχει ως εξής:

Σήμερα με ψήφους 2 υπέρ ( Δαρατσιανού – Βασιλάκης ) και 2 κατά (Μουδατσακης – Μανουσάκης) με τη διπλή ψήφο της προέδρου, το ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων νομού Λασιθίου, μετά από σχετικό έγγραφο της 7ης ΥΠΕ, ενέκρινε την προκήρυξη 18 μονίμων ιατρικών θέσεων, από τις οποίες 7 για το νοσοκομείο Σητείας, 6 για το νοσοκομείο Ιεράπετρας και 5 για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Στις θέσεις της Σητείας περιλαμβάνεται μια θέση διευθυντή αναισθησιολογίας και στις θέσεις της Ιεράπετρας μιας θέση διευθυντή αναισθησιολογίας ενώ στις θέσεις του ΓΝΑΝ δεν περιλαμβάνεται καθόλου θέση αναισθησιολογίας.

Οι θέσεις που εγκρίθηκαν:

Α.Ο.Μ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Διευθυντή ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Διευθυντή ειδικότητας Αναισθησιολογίας.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Α΄ ειδικότητας Καρδιολογίας.

∙ Δύο (2) θέσεις επί θητεία ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Διευθυντή ειδικότητας Ακτινολογίας.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Α΄ ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας.

Ο.Μ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Β΄ Ειδικότητας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση- διοίκηση συντονισμό του έργου της εφημερίας (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ) (για το Τ.Ε.Π.).

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Α΄ ειδικότητας Ακτινολογίας.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Α΄ ειδικότητας Καρδιολογίας.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Β΄ Ειδικότητας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας Φυματιολογίας ή Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας ή Χειρουργικής ή Χειρουργικής Θώρακος ή Αναισθησιολογίας) (για το Τ.Ε.Π.).

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Β΄ ειδικότητας Ψυχιατρικής (για το Κ.Ψ.Υ.Αγ.Νικολάου).

Α.Ο.Μ. ΣΗΤΕΙΑΣ

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Διευθυντή Αναισθησιολογίας.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Διευθυντή Παιδιατρικής.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Διευθυντή ειδικότητας Ακτινολογίας.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Διευθυντή ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Α΄ ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Α΄ ειδικότητας Παιδιατρικής.

∙ Μίας (1) θέσης επί θητεία ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Επιμελητή Β΄ ειδικότητας Ορθοπεδικής και Τραυματιολογίας.