Έκλεβαν… αγγούρια αλλά τους τσάκωσαν οι παραγωγοί

11:48 π.μ. - Τρίτη, 4 Απριλίου 2017
11:04 π.μ. - Τρί, 04/48/2017
Image: Έκλεβαν… αγγούρια αλλά τους τσάκωσαν οι παραγωγοί

Οι παραγωγοί, που ήταν οπλισμένοι με κυνηγετικά όπλα, τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τρεις αγνώστους

Οι απανωτές εισβολές αγνώστων που άρπαζαν την παραγωγή τους μέσα από τα θερμοκήπια, έκαναν τους αγρότες της περιοχής «Λίμνες» κοντά στον Βιολογικό καθαρισμό των Φιλιατρών να περιπολούν με βάρδιες κάθε νύχτα! Και τελικά, το ξενύχτι τους έπιασε τόπο!
 
Οι παραγωγοί, που ήταν οπλισμένοι με κυνηγετικά όπλα, τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τρεις αγνώστους την στιγμή που είχαν τρυπώσει σε ένα θερμοκήπιο και είχαν αρχίσει να μαζεύουν… αγγούρια! Οι δράστες δεν τόλμησαν να αντιδράσουν, καθώς βρίσκονταν υπό την απειλή των όπλων και οι παραγωγοί τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών όπου ανακρίνονται και για τις προηγούμενες κλοπές.
 
Δεν βρίσκεται μόνιμα στο Μεσολόγγι, αλλά το επισκέπτεται συχνά ένας Άγγλος ο οποίος μάλιστα έχει εγκαταστήσει ένα τροχόσπιτο για να μένει σε αυτό. Τις τελευταίες ημέρες είχε εγκατασταθεί, αλλά όταν έφυγε για λίγες ώρες το βράδυ της Κυριακής, άγνωστος τρύπωσε μέσα και έκλεψε το κινητό του και έναν φορητό υπολογιστή! Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου, που διενεργεί προανάκριση και ερευνά για να εντοπίσει τον δράστη.
 
 
Πηγή: protothema.gr