Εκλογές 2023: Ο συντονιστής οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πανταζής Σιμόπουλος στον Ηχώ 99,8

12:09 μ.μ. - Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023
12:05 μ.μ. - Παρ, 12/09/2023
Image: Εκλογές 2023: Ο συντονιστής οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  Πανταζής Σιμόπουλος στον Ηχώ 99,8

Οι εκλογές, η επόμενη μέρα και οι προτάσεις για το Λασίθι

Ο συντονιστής οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Πανταζής Σιμόπουλος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στον Ηχώ 99,8 σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης εν όψει των εθνικών εκλογών. Μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Έκανε αναφορά στην περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία με έμφαση σε θέματα του νομού Λασιθίου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο οδικό δίκτυο και τον ΒΟΑΚ. Στον πρωτογενή τομέα, τα εγγειοβελτιωτικά έργα, τη νέα ΚΑΠ και τα μέτρα στήριξης των αγροτών που προτείνουν. Επίσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και  σε θέματα υγείας και την ανάγκη ενίσχυσης του εθνικούς συστήματος υγείας για δημόσια και δωρεάν παροχή υπηρεσιών.

Κλείνοντας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έχει  ένα δυνατό ψηφοδέλτιο στο Λασίθι με τον κάθε έναν υποψήφιο να  έχει τη δική του διαδρομή. Από εκεί και πέρα και γενικότερα για τις εκλογές αν ο κόσμος θέλει να αλλάξει τη διαχείριση της χώρας, αν θέλει το κοινωνικό πρόσημο να ευνοήσει  τους πολλούς, να φύγουμε από την ασύστολη κερδοσκοπία,  πρέπει να ψηφίσει αριστερά, να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.