Εκλογές 2023 – Πλακιωτάκης: Το διακύβευμα των εκλογών η ισχυροποίηση των ποσοστών της ΝΔ

12:35 μ.μ. - Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023
12:06 μ.μ. - Παρ, 23/35/2023
Image: Εκλογές 2023 – Πλακιωτάκης: Το διακύβευμα των εκλογών η ισχυροποίηση των ποσοστών της ΝΔ

Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση

Συνέντευξη παραχώρησε στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στον νομό Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ευχαριστώντας καταρχάς τους Λασιθιώτες για την εμπιστοσύνη τους στην Ν.Δ. και τον ίδιο προσωπικά. Όπως είπε,  αυτό που κρίνεται στις εκλογές είναι εάν η χώρα θα προχωρήσει μπροστά, σταθερά ή εάν θα γυρίσει πίσω. Στόχος των εκλογών για τη Ν.Δ. είναι η διασφάλιση ισχυρής κοινοβουλευτικής δύναμης για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της για την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας. Στις προτεραιότητες, η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η παιδεία, η καθημερινότητα του πολίτη κ.α. Ειδικότερα για την Κρήτη, είπε οτι, την επόμενη τετραετία , το νησί θα μετατραπεί σε ένα «μεγάλο εργοτάξιο» με υλοποίηση μιας σειράς έργων που έχουν δρομολογηθεί και έχουν διασφαλιστεί οι χρηματοδοτήσεις. Έργα οδικά, λιμενικά, εγγειοβελτιωτικά κ.α.

Ο κ. Πλακιωτάκης μίλησε στη συνέχεια για θέματα οικονομίας αναλύοντας θέσεις του προγράμματός τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο μεταναστευτικό και την προσπάθεια του Λιμενικού Σώματος το οποίο έχει σώσει χιλιάδες ζωές, τονίζοντας ότι το μεταναστευτικό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλη την Ευρώπη.

Απηύθυνε τέλος κάλεσμα στους πολίτες και ειδικά στους πολίτες του Λασιθίου να προσέλθουν στις κάλπες και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Έχουμε νέες εκλογές, η κάλπη είναι άδεια και οι πολίτες θα πρέπει να επικαιροποιήσουν το μήνυμά τους και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη τους στην Ν.Δ. και τον Κ. Μητσοτάκη. Σε αυτές τις εκλογές ο λαός ψηφίζει κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση, τόνισε μεταξύ άλλων.