Εκλογές ΓΕΩΤΕΕ με άρωμα Λασίθι

12:20 μ.μ. - Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022
12:12 μ.μ. - Τρί, 06/20/2022
Image: Εκλογές ΓΕΩΤΕΕ με άρωμα Λασίθι

Οι υποψήφιοι

Στις 11 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Κρήτης για τα όργανα του παραρτήματος Κρήτης. Στο επιμελητήριο συμμετέχουν οι κλάδοι των Γεωπόνων, Γεωλόγων, Δασολόγων , Κτηνιάτρων και Ιχθυολόγων.

Εντυπωσιακή αναμένεται η συμμετοχή καθώς πολλά νέα πρόσωπα , νεαρής κυρίως ηλικίας συμμετέχουν ως υποψήφιοι. Η παράταξη “Γεωτεχνική Ενότητα Κρήτης” με ένα από τα μεγαλύτερα πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια στην Ελλάδα , αναμένεται να είναι νικητής των εκλογών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι: Η “Γεωτεχνική Ενότητα Κρήτης” αποτελεί μια πρωτοβουλία από νέους αλλά και έμπειρους γεωτεχνικούς, που έχει ως όραμα την αναμόρφωση του Παραρτήματος. Οραματιζόμαστε ένα ΓΕΩΤΕΕ μακριά από μικροκομματικές και προσωπικές σκοπιμότητες, που στο επίκεντρό του έχει τα μέλη του αλλά ταυτόχρονα και την κοινωνία. Με ακόμα πιο ενισχυμένο τον ρόλο του ΓΕΩΤΕΕ μέσω πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων του Παραρτήματος σε νευραλγικούς τομείς που αφορούν την Κρήτη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μεγάλη συμμετοχή υποψηφίων από το την Περιφέρεια Λασιθίου. Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν:

Γεωπόνοι: Ανδρουλάκης Γιάννης, Αχλαδιανάκης Κώστας, Δερμιτζάκη Εβελίνα , Καμινογιαννάκης Ιώαννης, Λιοντάκης Άγγελος, Μαστοράκης Πέτρος, Σμυρνάκης Ιωάννης, Σουραβλής Παναγιώτης, Τσομπανάκη Χαρά, Φερετζάκης Μιχαήλ, Χανιωτάκης Γιάννης

Κτηνίατροι: Γραφανάκης Στάθης

hxonews
hxonews
hxonews