Έκθεση φωτογραφιών του Μάρκου Αγιαννιωτάκη στη στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος στη Σητεία

12:25 μ.μ. - Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024
12:06 μ.μ. - Σάβ, 01/25/2024
Image: Έκθεση φωτογραφιών του Μάρκου Αγιαννιωτάκη στη στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος στη Σητεία

Human Stories από 7 ως 14 Ιουνίου

Το Human Stories είναι μια συλλογή ιστοριών με κεντρικό ήρωα την γυναίκα και τις ΄μάχες΄ της .

Ο φωτογράφος με μια ιδιαίτερη τεχνική σε φόντο ασπρόμαυρο δημιούργησε εικόνες που ακροβατούν από την ωμή πραγματικότητα μέχρι τα όρια της αλληγορίας και του υπέρ-ρεαλισμού , σε μια προσπάθεια να δείξει τα προβλήματα , τους φόβους , την αγωνία και τις δυσκολίες της γυναίκας στην σημερινή εποχή

Ο Μάρκος Αγιαννιωτάκης είναι 47χρονών ερασιτέχνης φωτογράφος (γεωπόνος στο επάγγελμα) που ζει και δραστηριοποιείται στην Ιεράπετρα Κρήτης . Με την τέχνη της φωτογραφίας ασχολήθηκε από τα φοιτητικά του χρόνια φωτογραφίζοντας το αστικό τοπίο στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας όπου και σπούδασε .

Από το 2019 εξέλιξε την τεχνική του στην φωτογραφία Αστικού Τοπίου (Urban photography) και άρχισε να ασχολείται και με άλλα είδη φωτογραφίας όπως την εννοιολογική φωτογραφία (Conceptual photography) , την αφηγηματική φωτογραφία (Narrative photography) και την Fine Art Photography .

Το 2021 έκανε την 1η προσωπική του έκθεση με τίτλο ΓΙΟΡΤΗ [ΕΝΑΣ ΑΚΡΑΤΟΣ] .

Έχει λάβει μέρος σε αρκετές διεθνείς εκθέσεις φωτογραφίας (Berlin Photo Week 2021 , Trieste Photo Days 2021&2022 , Volume of Darkness-Bruxelles Art veu , CIPA 2021&2022&2023 , Moments Collective 2024 κ.α ) και έχει αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Διοργάνωση: Στέγη ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ https://www.vitsentzoskornaros.org/