Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν – Απειλεί πλέον ανοιχτά με πόλεμο την Ελλάδα

12:59 μ.μ. - Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020
12:08 μ.μ. - Τετ, 26/59/2020
Image: Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν – Απειλεί πλέον ανοιχτά με πόλεμο την Ελλάδα

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις σήμερα από τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που πλέον απειλεί ανοιχτά με πόλεμο την Ελλάδα

Συγκεκριμένα είπε: «Αυτοί που δεν είναι καν άξιοι κληρονόμοι του Βυζαντίου,τώρα πάλι παίρνουν πίσω τους τους Ευρωπαίους και οδηγούνται σε αδικίες και σε πειρατείες κι αυτό δείχνει πως δεν έχουν πάρει το μάθημα τους από την ιστορία.

Μόλις πριν από έναν αιώνα, αυτoί που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν σε άθλια κατάσταση την Ανατολία, τώρα κάνουν ψευτομαγκιες στο Αιγαίο, κι αυτό είναι σαν το αποτέλεσμα της ψυχολογίας σαν να σφυρίζεις μέσα στο νεκροταφείο".

Η Τουρκία και στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα θα πάρει αυτό που δικαιούται. Eτσι δεν θα υποχωρήσουμε από τα δικά μας δικαιώματα

Γι αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε οτιδήποτε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό.

Τους καλούμε να συμμαζευτούν να αποφύγουν ενέργειες που θα τους οδηγήσουν σε καταστροφή

Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που πρέπει να δοκιμαστεί η υπομονή, η δυνατότητα και η αποφασιστικότητα της. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Αν λέμε πως κάτι θα το κάνουμε, σημαίνει πως το κάνουμε και είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε και το τίμημα.

Αν υπάρχει κανείς που θέλει να μας αντιμετωπίσει και να πληρώσει τίμημα ας έρθει. Αν δεν υπάρχει , ας φύγουν από μπροστά μας να κάνουμε τη δική μας δουλειά».

ekriti.gr