Ελάτε να γεμίσουμε και φέτος την Τσάντα της Χαράς - Δείτε τη λίστα

11:58 π.μ. - Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019
11:12 π.μ. - Δευ, 16/58/2019
Image: Ελάτε να γεμίσουμε και φέτος την Τσάντα της Χαράς - Δείτε τη λίστα

Στόχος να διανεμηθούν 300 Τσάντες της Χαράς από τον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει και φέτος το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Ιεράπετρας που θέλει να βρεθεί για μια ακόμη χρονιά κοντά σε μοναχικούς ανθρώπους και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Στο πλαίσιο αυτό οι προετοιμασίες για την Τσάντα της Χαράς έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται δεκτές οι προσφορές των συμπολιτών. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν 280 με 300 Τσάντες οι οποίες θα διανεμηθούν στις 23 Δεκεμβρίου. Για την όλη προσπάθεια μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του Π.Τ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος αναφερόμενος και στις λοιπές χριστουγεννιάτικες δράσεις που διοργανώνουν.

Η λίστα

(Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε στην τσάντα φάκελο με τις δικές σας ευχές, χωρίς όμως να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε ποια οικογένεια θα διατεθεί): α) 2 κιλά κρέας. β) 2 κιλά ρύζι. γ) 2 κιλά ζάχαρη. δ) 1 κιλό φασόλια. ε) 2 κιλά αλεύρι. στ) 2 φακελάκια καφέ. ζ) 5 κουτιά γάλα εβαπορέ. η) 4 πακέτα μακαρόνια. θ) 2 κομπόστες φρούτων. ι) Ένα παιγνίδι προαιρετικά. (Η τοποθέτηση παιχνιδιού στην τσάντα υποδεικνύει την επιθυμία σας να διατεθεί η τσάντα σε οικογένεια με παιδιά).

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μαμαντόπουλου: