Έλενα Κουντουρά: Η 21η Μαΐου είναι η μέρα που θα φέρουμε την πολιτική αλλαγή.

1:20 μ.μ. - Τρίτη, 16 Μαΐου 2023
01:05 μ.μ. - Τρί, 16/20/2023

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και πρώην Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, φορέων από το χώρο της εστίασης, του τουρισμού και του εμπορίου.

Ενώ εχθές βρέθηκε σε ανοιχτή εκδήλωση για τα εγκαίνια του  εκλογικού κέντρου στην Πλατεία Ελευθέριας στην Ιεράπετρα. Στα εγκαίνια θα παραβρέθηκαν  και οι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές Μ.Θραψανιώτης, Μ. Καλαϊτζάκης, Π.Πετράκη και Μ.Σαπουντζάκη.

hxonews

Στην κάμερα του Hxonews.gr η κα Κουντουρά δήλωσε: Η 21η Μαΐου είναι η μέρα που θα φέρουμε την πολιτική αλλαγή. Μόνο  με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ  μπορούμε να κάνουμε μια κυβέρνηση προοδευτική και μια κυβέρνηση συνεργασιών. Στο Λασίθι έχουμε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο. Είμαι αισιόδοξη ότι η αλλαγή που περιμένουμε θα έρθει. Γιατί εμείς μπορούμε, να φέρουμε την αλλαγή, να νοικοκυρέψουμε τη χώρα μας. Γιατί δυστυχώς αυτή η τετραετία  μας πήγε πολύ πίσω και σε θέματα κράτους δικαίου και σε θέματα ακρίβειας και ποιότητας ζωής.  Για αυτό 21 Μάη θέλουμε πολιτική αλλαγή   με αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα κράτος δίκαιο.  

hxonews
hxonews