Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας- Ανοιχτά μέχρι τις 10 το βράδυ τα καταστήματα την Black Friday

10:10 π.μ. - Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022
10:11 π.μ. - Τετ, 23/10/2022
Image: Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας- Ανοιχτά μέχρι τις 10 το βράδυ τα καταστήματα την Black Friday

Ο σύλλογος καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις για τις αγορές τους - Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός σύλλογος Ιεράπετρας κάνει γνωστό στους καταναλωτές ότι την Black Friday τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 10 το βράδυ. Επίσης στο κέντρο της πόλης θα υπάρχει DJ, βοηθώντας όσο μπορούν ως σύλλογος από μεριά τους να δώσουν έξτρα κίνητρα στον καταναλωτή να βγει στην αγορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Όπως πλέον όλοι γνωρίζουν η –προερχόμενη από το εξωτερικό- καταναλωτική προωθητική ενέργεια «Black Friday» έχει γίνει πλέον θεσμός και στην Ελλάδα. Είναι αλήθεια ότι η Black Friday, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου, ξεκίνησε μεν από τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά κατά τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί διεθνώς ως παγκόσμια εμπορική «γιορτή».

Δεδομένου ότι αυτή η προωθητική ενέργεια πραγματοποιήθηκε κατά κύριο λόγο από πολυεθνικές και κυρίως μεγάλες επιχειρήσεις, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το πεδίο «ελεύθερο».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας εκτιμώντας τις συνθήκες και τη δομή της αγοράς μας, αποφάσισε ότι θα συμμετέχει και φέτος στο θεσμό του Black Friday. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι και η πλειοψηφία των τοπικών επιχειρήσεων θα ανταποκριθεί και θα παρέχει προσφορές στον καταναλωτή την συγκεκριμένη ημέρα.

Λόγω της ημέρας αποφασίστηκε το ωράριο λειτουργίας να παραταθεί μέχρι της 22:00μ.μ, Επίσης στο κέντρο της πόλης θα υπάρχει DJ, βοηθώντας όσο μπορούμε από μεριά μας σαν Εμπορικός Σύλλογος να δώσουμε έξτρα κίνητρα στον καταναλωτή να βγει στην αγορά!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας, καλεί τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν προς το συμφέρον τους τις χαμηλές τιμές που θα βρουν στην αγορά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ταυτόχρονα να προτιμήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις για τις αγορές τους.

Καλές Πωλήσεις"

Με εκτίμηση

O Πρόεδρος       Μπινιχάκης Ευάγγελος

Η Γενική Γραμματέας            Παπαδάκη Καίτη