Έμπρακτη προσφορά αγάπης από το Σωματείο Επαγγελματιών Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας

12:20 μ.μ. - Κυριακή, 1 Απριλίου 2018
12:04 μ.μ. - Κυρ, 01/20/2018
Image: Έμπρακτη προσφορά αγάπης από το Σωματείο  Επαγγελματιών Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας

Τις γιορτινές μέρες βρέθηκαν κοντά σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη

Κοντά σε συμπολίτες  που έχουν ανάγκη   λόγω οικονομικών δυσκολιών που βιώνουν τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε τις γιορτινές ημέρες  το Σωματείο  Επαγγελματιών Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας. 
 
Στόχος μας δηλώνει στον Ηχώ fm 99,8  ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Βολυράκης ήταν να βρεθούμε κοντά στις οικογένειες, να βοηθήσουμε ώστε να μην στερηθούν  το εορταστικό τραπέζι και να αισθανθούν ότι κάποιοι τους σκέφτονται. Θα θέλαμε ως Σωματείο να ευχαριστήσουμε όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Τους  συναδέλφους και τα μέλη του Σωματείου που  με την Προσφορά Αγάπης συνέβαλλαν  να δείξουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον μας προς  αυτούς τους ανθρώπους. Η προσφορά δόθηκε μετά από συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας, ανέφερε ο κ. Βολυράκης . 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και  ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος του Σωματείου  αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει ανακύψει με την Κτηματική υπηρεσία και αφορά  καταστήματα στην παραλία της πόλης και τα πρωτόκολλα κατεδάφισης που έχουν παραδοθεί. Διευκρίνισε για μια ακόμη φορά ότι ως Σύλλογος ενεργούν στην κατεύθυνση να βρεθεί μια λύση σε αυτό το χρονίζον πρόβλημα με επαφές, επιστολές και συναντήσεις ωστόσο όμως όπως  επεσήμανε  κάθε περίπτωση καταστηματάρχη είναι διαφορετική και θα πρέπει ο ίδιος ο καταστηματάρχης να ενεργήσει για την επιχείρησή του. 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Βολυράκη: