Ένα κρούσμα κορωνοϊού στις Μάλλες - 2 σε 14ημερη απομόνωση

9:16 π.μ. - Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
09:10 π.μ. - Κυρ, 25/16/2020
Image: Ένα κρούσμα κορωνοϊού στις Μάλλες - 2 σε 14ημερη απομόνωση

Όλα υπό έλεγχο δηλώνει η πρόεδρος της κοινότητας Μαρία Βολυράκη

Στο σπίτι του στις Μάλλες με ήπια συμπτώματα βρίσκεται ο 61χρονος με  κορωνοϊού σύμφωνα με την πρόεδρο της κοινότητας Μαλλών κ Μαρία Βολυράκη.

Ο 61χρονος είχε ταξιδεύσει πρόσφατα στην Αθήνα, με την επιστροφή του στις Μάλλες άρχισε και ο πυρετός, ο άνθρωπος επισκέφτηκε  το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου  όπου του έγινε το πρώτο τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό λόγω  του χαμηλού υιικού φορτίου, τα συμπτώματα όμως επέμεναν και του έγινε και δεύτερο τεστ και τότε βγήκε θετικό.

Ο ΕΟΔΥ ανέλαβε την ιχνηλάτηση   των επαφών του 61χρονου και αυτή τη στιγμή  για προληπτικούς λόγους 2 ακόμη Μαλλιώτες είναι σε 14ημερη απομόνωση.

Με σεβασμό και ανθρωπιά αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα αναφέρει στο hxonews.gr η κ Βολυράκη  η οποία από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το κρούσμα επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ για τα διαδικαστικά του πρωτοκόλλου, έγινε  αμέσως η   ιχνηλάτηση , ενημερώθηκαν οι κάτοικοι οι οποίοι χρησιμοποιούν μάσκα παντού και αποφεύγουν να κυκλοφορούν αν δεν είναι απαραίτητο.

Επίσης αποφάσισαν τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία της Ιεράπετρας να  μην προσέλθουν στα  σχολεία τις επόμενες ημέρες για προληπτικούς λόγους, μάλιστα ενημέρωσαν και το ΚΤΕΛ για αυτό ,προκειμένου να μην προσέλθουν τα σχολικά λεωφορεία στο χωριό την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου .

Επίσης η πρόεδρος θα έρθει σε επαφή με το ταχυδρομείο προκειμένου να βρεθεί τρόπος να πληρωθούν οι συντάξεις τις επόμενες μέρες .

Είμαστε σε επαφή με τον 61χρονο προκειμένου να του παρέχουμε ότι χρειαστεί με ανθρωπιά,  σεβασμό και κατανόηση και ας ελπίσουμε το κακό να σταματήσει εδώ καταλήγει η κ Βολυράκη