Ένας εξωγήινος φέρνει τα πάνω κάτω στο Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας

11:52 π.μ. - Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
11:02 π.μ. - Δευ, 17/52/2020
Image: Ένας εξωγήινος φέρνει τα πάνω κάτω στο Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας

Αναζητείται κομμάτι από το σκάφος του που έπεσε στην Ιεράπετρα

Με ενθουσιασμό συνεχίζεται η διαδικασία του pregame στο Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας. Το περασμένο Σάββατο έγινε η παρουσίαση Video από 28 ομάδες που το προηγούμενο διάστημα είχαν ξεχυθεί στους δρόμους ετοιμάζοντας ευφάνταστα βίντεο τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών. Η κ.α Μελίνα Παπαδάκη από τη διοργανώτρια ομάδα Road Runners μίλησε στον Ηχώ 99,8 δίνοντας το στίγμα του Σαββάτου αλλά και το πως θα κυλήσε η εβδομάδα μέρι την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού. Όπως είπε, νικήτρια ομάδα στα βίντεο, αναδείχθηκαν "Τα Παπάκια" που κέρδισαν μια επιπλέον βοήθεια. Αλλά και οι άλλοι συμμετέχοντες δεν βγήκαν χαμένοι.

Παρουσιάστηκε επιπλέον και το βίντεο που βάζει τις συμμετέχουσες ομάδες στην ιστορία του Κυνηγιού και στο ποιος τελικά είναι ο Θησαυρός που αναζητούν. Ένας εξωγήινος λοιπόν έπεσε στην Ιεράπετρα με το σκάφος του. Δυστυχώς όμως έχασε ένα κομμάτι από αυτό και έχει εγκλωβιστεί. Αναζητείται λοιπόν το κομμάτι του σκάφους για να μπορέσει φύγει ο εξωγήινος από την Ιεράπετρα. Ποια ομάδα θα το βρει άραγε;

Θα το μάθουμε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου οπότε θα διεξαχθεί το Κυνήγι. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ακόμα δεκτές οπότε όποιοι επιθυμούν μπορούν και τώρα να φτιάξουν την ομάδα τους και να λάβουν μέρος.

Δείτε εδώ αποσπάσματα από τα video των ομάδων:

Ακολουθεί συνέντευξη κας Παπαδάκη: