Ενημερώθηκαν οι δημοτικές παρατάξεις της Ιεράπετρας για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

9:55 π.μ. - Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020
09:05 π.μ. - Πέμ, 14/55/2020
Image: Ενημερώθηκαν οι δημοτικές παρατάξεις της Ιεράπετρας για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Είναι ένα σχολείο πρότυπο που πρέπει να στηριχτεί από όλο το Λασίθι δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο Α. Πετράς

Για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου με έδρα το Καβούσι ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή του σχολείου, επικεφαλής και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων της Ιεράπετρας και ο πρόεδρος της Επιτροπής παιδείας του Δήμου.

hxonews

Μεταξύ των παραβρισκόμενων στη συνάντηση ήταν ο επικεφαλής της παράταξης «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» κ. Αντώνης Πετράς. Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ανέφερε τα πλεονεκτήματα φοίτησης σε ένα μουσικό σχολείο τονίζοντας την αναγκαιότητα να στηριχτεί από την κοινωνία του Λασιθίου και να γίνουν εγγραφές ώστε να λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τα παιδιά πέρα από τα μαθήματα της τάξης θα παρακολουθούν επιπλέον μαθήματα που έχουν να κάνουν με τη μουσική. Θα παρέχεται δωρεάν μετακίνηση σε όλους τους μαθητές από όλο το νομό καθώς και δωρεάν σίτιση. Κτιριακά έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις χρειάζεται ακόμη να γίνουν και ορισμένες άλλες.

hxonews

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν από τον διευθυντή έχουν εγγραφεί 7 παιδιά θα πρέπει όμως ο αριθμός αυτό να αυξηθεί. Θα γίνει πρόσληψη 5-7 εκπαιδευτικών καθώς και μουσικών. Ο κ. Πετράς στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί ώστε να ενημερωθούν γονείς και παιδιά και να γίνουν οι απαιτούμενες εγγραφές.

hxonews