Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος: Τι περιμένουμε από τη συνάντηση της Κυριακής

11:33 π.μ. - Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019
11:11 π.μ. - Παρ, 29/33/2019
Image: Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος: Τι περιμένουμε από τη συνάντηση της Κυριακής

Τσικαλουδάκη - Μαλλιωτάκης μιλούν στον Ηχώ 99,8

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές στον ενιαίο αγροτικό σύλλογο και την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να γίνει μια κρίσιμη συνάντηση των μελών που εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. για το μέλλον του συλλόγου. Στο επίκεντρο η αποχή του κόσμου.  
Η κα Κατερίνα Τσικαλουδάκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι από τις εκλογές προέκυψε Δ.Σ. το οποίο καλείται να εργαστεί αφενός μεν να φέρει τον κόσμο κοντά  του αφετέρου δε να γίνουν οι ενέργειες εκείνες και οι επαφές ώστε να βρεθούν λύσεις στα πολλά προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο. Υποστήριξε ότι το να πάνε  ξανά σε εκλογές είναι κάτι το οποίο θα φέρει πίσω τον σύλλογο ενώ τα προβλήματα τρέχουν. Μέσα από τη δουλειά του ο σύλλογος θα φέρει τον κόσμο κοντά. Θα πρέπει να δοθεί χρόνος στο νέο Δ.Σ. να δουλέψει για έναν περίπου χρόνο και εάν τα δεδομένα δεν αλλάξουν τότε να ξανατεθεί το θέμα για εκλογές, τόνισε.
Ακολουθεί συνέντευξη κας Τσικαλουδάκη: 

Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Μαλλιωτάκης είπε ότι η συμμετοχή ήταν τέτοια που είναι αποτρεπτική για να συνεχίσει υπό αυτές τις συνθήκες ο σύλλογος. Για αυτό όπως υποστηρίζει θα πρέπει ήδη από την ερχόμενη Κυριακή να παρθεί απόφαση, ο σύλλογος να προχωρήσει άμεσα μέσα σε 40 μέρες σε νέες εκλογές. Εν τω μεταξύ  να γίνει προσπάθεια να έρθει ο κόσμος και έμπρακτα να δηλώσει τη στήριξή του στον σύλλογο.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μαλλιωτάκη: