Ενημερωτική συνάντηση με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

2:15 μ.μ. - Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
02:10 μ.μ. - Τετ, 23/15/2019
Image: Ενημερωτική συνάντηση με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μπελούκας και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Στέργιος Κωνσταντίνου

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη είχε σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης ο οποίος τον επισκέφθηκε στα  γραφεία της Π.Ε. Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο. Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μπελούκας και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ  Στέργιος Κωνσταντίνου.
 
Ο κ. Γουλιδάκης καλωσόρισε τον κ. Χριστοδουλάκη και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  ο κ. Γουλιδάκης ενημέρωσε τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ για όλα τα σοβαρά ζητήματα αλλά και όλα τα θέματα  που αφορούν το Νομό Λασιθίου.
 
 «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Χριστοδουλάκη όπου είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για μια σειρά από θέματα που απασχολούν το Λασίθι» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίσπευση της εργολαβίας υλοποίησης της νέας προσαγωγούς διώρυγας του Μύρτου ενώ τον ενημέρωσε και για όλα τα τεχνικά έργα (φράγματα, ρέματα και συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου) της Π.Ε. Λασιθίου.
 
Παράλληλα ο κ. Γουλιδάκης έθεσε και το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει η Π.Ε. Λασιθίου. Αναφέρθηκε επίσης στην επίσπευση χρηματοδότησης των έργων που μπορούν να υλοποιηθούν και βρίσκονται στη φάση ώριμων μελετών όπως το έργο Καλό χωριό- Φρουζή. «Ζήτησα από τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ να μεταφέρει τα θέματα αυτά και κεντρικά ώστε μέσα και από κοινοβουλευτικές ερωτήσεις να ανοίξει η κυβέρνηση τα χαρτιά της για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν το Λασίθι.» σημείωσε ο κ. Γουλιδάκης.
 
« Μας ετέθησαν όλα τα προβλήματα του Νομού αλλά και οι προτάσεις και οι πρωτοβουλίες που θέλει να αναλάβει η Περιφέρεια στο νέο διάστημα της καινούργιας θητείας της. Θα είμαστε στο πλευρό της Π.Ε. Λασιθίου και των Λασιθιωτών για να μπορέσουμε να συνεισφέρουμε και να αναδεικνύουμε θέματα και κοινοβουλευτικά αλλά και με όποιο τρόπο μας ζητηθεί ,με μια διαρκή παρουσία και συνεργασία » επεσήμανε στις δηλώσεις του ο κ. Χριστοδουλάκης.