Ενοχος και στο Εφετείο ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

7:32 π.μ. - Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016
07:11 π.μ. - Παρ, 11/32/2016
Image: Ενοχος και στο Εφετείο ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

Ομόφωνα το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά καταδίκασε τον παιδεραστή Νίκο Σειραγάκη όπως είχε καταδικαστεί και πρωτόδικα σε κάθειρξη 401 ετών (220 έτη κατόπιν συγχώνευσης).

Ομόφωνα το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για να του δοθεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. 
 
Η Εισαγγελέας μάλιστα ήταν καταπέλτης όπως και ο Πρόεδρος Εφετών λέγοντας οτι το ελαφρυντικό δεν μπορεί να του χορηγηθεί διότι διέπραττε κατ' εξακολούθηση και τουλάχιστον επί δέκα χρόνια κακουργηματικές πράξεις σε βάρος παιδιών.  
 
Ο Σειραγάκης επέμεινε στην απολογία του πως δεν έκανε καμία ασελγή πράξη σε βάρος των ανήλικων θυμάτων του, υποστηρίζοντας ότι κανένα παιδί δεν κακοποιήθηκε.
 
Για μια ακόμα φορά υποστήριξε ενώπιον δικαστών και ενόρκων ότι δεν συνελήφθη στο κρεβάτι με 2 ανήλικους, αλλά στην πολυθρόνα του σαλονιού του και ντυμένος, επιχειρώντας να διαστρεβλώσει πλήρως τις καταθέσεις των παιδιών και των αστυνομικών. Προσέθεσε, δε, ότι δεν συνελήφθη μετά από καταγγελία των παιδιών, αλλά με αυτεπάγγελτες ενέργειες της αστυνομίας.
 
Επανέλαβε πως κατηγορείται άδικα, πως η πραγματικότητα έχει διαστρεβλωθεί και ζήτησε να απαλλαχθεί.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε το αίτημα για τη χορήγηση ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου.

ekriti.gr