Ενταση και επεισόδια στη μαθητική πορεία για τον Γρηγορόπουλο

4:34 μ.μ. - Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018
04:06 μ.μ. - Τρί, 12/34/2018
Image: Ενταση και επεισόδια στη μαθητική πορεία για τον Γρηγορόπουλο

Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα νεαρών πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις κι αυτές απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος μεταξύ νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του μαθητικού-φοιτητικού συλλαλητηρίου που έγινε για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου.
 
Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα νεαρών πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις κι αυτές απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών. Ηδη έχει γίνει δέκα προσαγωγές.
 
Κλειστή είναι αυτήν την ώρα η Σταδίου  με τους μαθητές να κατευθύνονται προς τη Βουλή, ενώ από τις 12 το μεσημέρι κλειστός είναι και ο σταθμός του Μετρό το Σύνταγμα.
 
Το ραντεβού δόθηκε στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ στο ίδιο σημείο έχει προγραμματιστεί και η απογευματινή πορεία, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:00.
 
Στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, όπου ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός.









πηγή tanea.gr