Επίβλεψη των εργασιών του αλιευτικού καταφυγίου από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών

8:40 π.μ. - Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018
08:10 π.μ. - Τετ, 10/40/2018
Image: Επίβλεψη των εργασιών του αλιευτικού καταφυγίου από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών

Στο σημείο όπου εκτελούνται οι εργασίες του έργου «Επείγουσες εργασίες αλιευτικού καταφυγίου Ιεράπετρας» βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης συνοδευόμενος από τον επιβλέπων του έργου κ. Γιώργο Μαράκη

Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατασκευής των νέων τεχνητών ογκολίθων (τετράποδα), εγκαταστάθηκε στο έργο ο πλωτός γερανός ο οποίος ξεκίνησε σήμερα τις απαραίτητες εργασίες υποδομής που απαιτούνται για την ανακατασκευή – συμπλήρωση τμήματος του λιμενοβραχίονα του αλιευτικού καταφυγίου Ιεράπετρας η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του έργου. 
Όπως δήλωσε ο κ. Λουτσέτης:
«Η σοβαρή και συντονισμένη προσπάθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιεράπετρας και των συναρμόδιων υπηρεσιών οδήγησε στην ενεργοποίηση των διαδικασιών ώστε να βρισκόμαστε σήμερα στην τελική φάση εκτέλεσης του έργου.
Οι παρούσες εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες σύνταξης νέας μελέτης η οποία θα προβλέπει μία ολοκληρωμένη πρόταση προστασίας του αλιευτικού καταφυγίου.
Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για τη συνεργασία και τη χρηματοδότηση και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας για τη συνολική προσπάθεια δρομολόγησης των διαδικασιών και την υλοποίηση του έργου».