Επιμελητήριο Λασιθίου: Στα "Θερμοκήπια Κρήτης" το επιχειρηματικό βραβείο και στον Γ. Μαχαιρά το μαθητικό για την Ιεράπετρα

12:18 μ.μ. - Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024
12:02 μ.μ. - Τετ, 14/18/2024
Image: Επιμελητήριο Λασιθίου: Στα "Θερμοκήπια Κρήτης" το επιχειρηματικό βραβείο και στον Γ. Μαχαιρά το μαθητικό για την Ιεράπετρα

Δείτε εδώ τις επιχειρήσεις και τους μαθητές του νομού που βραβεύτηκαν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Λασιθίου τη Δευτέρα 12/02/2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στον Άγιο Νικόλαο παρουσία πλήθους επισήμων και κόσμου.

hxonews
hxonews

Μετά το κόψιμο της πίτας του Επιμελητηρίου Λασιθίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων 2024 στις παρακάτω επιχειρήσεις:

α) Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥ.ΦΑ.Λ. Α.Ε.

β) Προώθησης τουριστικού προϊόντος στην επιχείρηση Αγγελάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη (ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ)

γ) Ανάπτυξης, προώθησης της επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας στην επιχείρηση ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.”

δ)Ανάπτυξης επιχειρηματικότητας και περιβαλλοντική ευαισθησία στην επιχείρηση ΑΣΤΟΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ “ΑΣΤΟΡ ΑΕ”

hxonews

Απονεμήθηκαν ακόμα χρηματικά έπαθλα στους πρωτεύσαντες των πανελλαδικών εξετάσεων 2023 σε κάθε Δήμο του νομού Λασιθίου. Τα βραβεία παρέλαβαν οι κάτωθι μαθητές:

Ηλίας Άγγελος Γ. Ζωντανός Δήμος Αγ. Νικολάου

Ιωάννης Μ. Μαχαιράς Δήμος Ιεράπετρας

Σωτηρία Σ. Καλαντζή Δήμος Σητείας

Νικόλαος Ε. Λουράκης Δήμος Ορ. Λασιθίου

Τυχερό μέλος του Επιμελητηρίου Λασιθίου που κέρδισε το φλουρί της πίτας είναι η επιχείρηση: ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΝ – ΦΟΥΚΑΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΕΕ

Χημικό Εργαστήριο, στον Άγιο Νικόλαο