Επίσκεψη Θραψανιώτη στο Οροπέδιο Λασιθίου

7:11 π.μ. - Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021
07:01 π.μ. - Δευ, 11/11/2021
Image: Επίσκεψη Θραψανιώτη στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης επισκέφθηκε το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη

Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης επισκέφθηκε το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, ο διευθυντής του Λυκείου Οροπεδίου, Γιώργος Κρασανάκης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Καλλιντέρης.

Ο Βουλευτής παρέδωσε στον Δήμο υλικό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών. Με αφορμή την παράδοση υλικού έγινε συζήτηση για τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης και της μεγάλης δυσκολίας πολλών μαθητών να συμμετέχουν είτε λόγω έλλειψης μέσων είτε λόγω έλλειψης δικτύου.

Κατά τη συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο Γ. Στεφανάκη για την εξέλιξη των έργων, ιδιαίτερα των δικτύων άρδευσης της λιμνοδεξαμενής Αγίου Γεωργίου, τις ζημιές από την θεομηνία, την ανάγκη αποκατάστασης και βελτίωσης του δρόμου προς Ηράκλειο, το αποχετευτικό του Οροπεδίου (είχαν εγκριθεί 200.000 € για την μελέτη του από τον Γ. Σταθάκη) καθώς και την ανάγκη μελέτης της τρίτης λιμνοδεξαμενής.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης αναφέρθηκε στα έργα που δρομολογήθηκαν κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Οροπέδιο Λασιθίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εγκρίθηκαν και είναι σε εξέλιξη έργα άνω των 20 εκ € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τον Φιλόδημο, καθώς την παραχώρηση του Ειρηνοδικείου στον Δήμο, την ένταξη του Δήμου σε ειδική ζώνη για την επιδότηση θέρμανσης κ.ά.

Τόνισε επίσης ότι σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή θα βοηθήσει όπου και όπως μπορεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου.