Επίσκεψη Δημάρχου και Μητροπολίτη στο υπό κατασκευή Γηροκομείο Ιεράπετρας

3:41 μ.μ. - Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
03:11 μ.μ. - Παρ, 27/41/2020
Image: Επίσκεψη Δημάρχου και Μητροπολίτη στο υπό κατασκευή Γηροκομείο Ιεράπετρας

Το κτίριο που θα στεγάσει το γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

Το κτίριο που θα στεγάσει το γηροκομείο Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, του επιβλέποντα του έργου κ. Γεωργίου Βαρδάκη και του εργολάβου του έργου.

Η πρώτη φάση του έργου ανακαίνισης του γηροκομείου Ιεράπετρας, ολοκληρώνεται με ταχείς ρυθμούς και έχει ήδη εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της δεύτερης και τελευταίας φάσης που περιλαμβάνει εργασίες αποπεράτωσης ώστε το κτίριο να είναι έτοιμο προς αξιοποίηση.

hxonews

Ο Δήμαρχος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης περιηγήθηκαν στις πλήρως ανακαινισμένες και αναδιαμορφωμένες υποδομές και ενημερώθηκαν για το σύνολο των παρεμβάσεων και για τις εναπομείνασες εργασίες στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους που θα εξασφαλίσουν ένα πλήρως λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον φιλοξενίας με όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις και προδιαγραφές.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζάκης επεσήμανε:

«Η απόκτηση μιας σύγχρονης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων για το Δήμο Ιεράπετρας αποτελούσε για πάρα πολλά χρόνια επιτακτική ανάγκη.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που παρά τις δυσκολίες και τις μεγάλες απαιτήσεις του έργου προχωράμε πολύ γρήγορα ώστε σύντομα συνάνθρωποι μας τρίτης ηλικίας να βρουν στοργή και φροντίδα σε ένα φιλόξενο χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, λειτουργικότητας και ποιότητας.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, το σύλλογο των ατόμων τρίτης ηλικίας Ιεράπετρας και όλους όσους στήριξαν από την αρχή την προσπάθειά μας καθώς και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τη συνεισφορά του σε όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού και της υλοποίησης του έργου και για τη συνολική του υποστήριξη στην προσπάθειά μας για εξασφάλιση νέων έργων στον Δήμο Ιεράπετρας.»