Επίσκεψη και περιοδεία της Κατερίνας Σπυριδάκη στο Λιμενικό σώμα

9:12 π.μ. - Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023
09:06 π.μ. - Πέμ, 22/12/2023
Image: Επίσκεψη και περιοδεία της Κατερίνας Σπυριδάκη στο Λιμενικό σώμα

Ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις στο Λιμενικό σώμα Ιεράπετρας, Σητείας και Αγίου Νικολάου, από την υποψήφια Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής κα. Κατερίνα Σπυριδάκη.

Κατά την επίσκεψη της συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την έλλειψη υπαλλήλων, τόσο στις χαμηλόβαθμες, όσο και στις υψηλόβαθμες θέσεις.

Συγκεκριμένη αναφορά έγινε στο Λιμεναρχείο της Σητείας για την έλλειψη διπλωματούχου Μηχανοδηγού στο υπηρεσιακό σκάφος. Άλλο ένα ζήτημα που απασχολεί είναι το μεταναστευτικό. Το ένα και μοναδικό σκάφος ενδέχεται να λείπει από την βάση του για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού αναγκάζεται να καλύψει έναν τομέα από την Κρήτη μέχρι την Ρόδο και να αφήνει χωρίς φύλαξη την περιοχή σε μια ώρα έκτακτης ανάγκης. Το σκάφος καταδίωξης δε, στον Άγιο Νικόλαο είναι ένα βήμα πριν την εγκατάλειψη, αφού οι μηχανές του χρειάζονται αλλαγή και δεδομένης της αύξησης κινητικότητας κατά τους θερινούς μήνες, στέκεται τροχοπέδη στο λειτούργημα που με δυσκολίες ασκούν.

Τα προβλήματα είναι κοινά, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Πληγή για την υπηρεσία είναι η καθορισμένη χερσαία ζώνη λιμένα, που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο τους. Η κα. Σπυριδάκη τους ευχαρίστησε για την ασφάλεια που παρέχουν στον τόπο μας, παρά τις αντιξοότητες που καλούνται να αντιμετωπίσουν και δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει να ακουστεί η φωνή τους.

hxonews