Επίσκεψη του Δημάρχου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιεράπετρας

7:23 π.μ. - Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
07:07 π.μ. - Τετ, 08/23/2020
Image: Επίσκεψη του Δημάρχου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιεράπετρας

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιεράπετρας

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιεράπετρας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Δημήτριο Καλιοντζή.

Συζητήθηκαν θέματα πρόληψης και πυροπροστασίας του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και ζητήματα που αφορούν την υλοποίηση δράσεων την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η άριστη συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζει να αποδίδει τα βέλτιστα.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνδράμει με όλα τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει στην αντιμετώπιση εκτάκτων συμβάντων αλλά και στην πρόληψη πιθανών επερχόμενων περιστατικών.

Επιπλέον, προσανατολιζόμαστε από κοινού σε μια σειρά κοινών εξωστρεφών δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά.

Ευχαριστώ τον Διοικητή κ. Καλιοντζή και όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση ανταπόκριση και την αποτελεσματικότητα σε όλες τις έκτακτες επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται στον Δήμο Ιεράπετρας.»