Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Τ.Κ. Μαλών

7:14 μ.μ. - Σάββατο, 28 Απριλίου 2018
07:04 μ.μ. - Σάβ, 28/14/2018
Image: Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Τ.Κ. Μαλών

Την τοπική κοινότητα Μαλών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Την τοπική κοινότητα Μαλών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Ύδρευσης, Άρδευσης κ. Μιχάλη Καββουσανό και τον εργοδηγό του Δήμου κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη.
 
Ο Δήμαρχος βρέθηκε στη βιβλιοθήκη των Μαλών όπου ενημερώθηκε από τον εργοδηγό κ. Ζαμπετάκη για τις εργασίες τοποθέτησης εξοπλισμού, συντήρησης κι επισκευής του κτιρίου καθώς και για την ολοκλήρωσης της κατασκευής της νέας στάσης λεωφορείου για την εξυπηρέτηση των δημοτών της περιοχής των Μαλών.
 
Επιπλέον, ο κ. Καλαντζάκης επισκέφτηκε μαζί με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Ύδρευσης, Άρδευσης κ. Καββουσανό τις περιοχές που υπέστησαν ζημιές λόγω της πυρκαγιάς, όπου πραγματοποιούνται εργασίες για τη συντήρηση και επισκευή των παλιών δικτύων και για την τοποθέτηση νέων αρδευτικών αγωγών και εξοπλισμού.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:
 
«Οφείλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους της υπηρεσίας ύδρευσης, άρδευσης και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για την καλή συνεργασία που υπάρχει με τη Δημοτική Αρχή, αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για να είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε και να υλοποιούμε έγκαιρα έργα άμεσης ανάγκης που εξασφαλίζουν την ανοδική αναπτυξιακή πορεία των τοπικών κοινοτήτων.»