Επιστολή του Κωστή Δερμιτζάκη πρώην βουλευτή Λασιθίου με αφορμή το κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ στην Ιεράπετρα

10:01 π.μ. - Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016
10:09 π.μ. - Δευ, 26/01/2016
Image: Επιστολή του Κωστή Δερμιτζάκη πρώην βουλευτή Λασιθίου με αφορμή το κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ στην Ιεράπετρα

Φαίνεται ότι η μνημονιακή λαίλαπα και οι νεοφιλελεύθερες επιλογές που ερήμωσαν και διέλυσαν όλες τις υπηρεσίες της Ιεράπετρας

Της μεγαλύτερης πόλης του Νομού Λασιθίου συνεχίζονται αμείωτες, ανεξάρτητα από την κυβέρνηση που υπηρετεί πιστά τις παραπάνω πολιτικές. Τώρα με την υπογραφή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κλείνουν το τοπικό γραφείο της ΔΕΗ Ιεράπετρας, το οποίο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο και δεν επιβαρύνει την υπηρεσία και στο οποίο υπηρετούν δύο υπάλληλοι –ο ένας εκ των οποίων μεταβαίνει δυο φορές την εβδομάδα στον Άγιο Νικόλαο. Αυτό το γεγονός θα έχει ως συνέπεια οι 24000 συνδρομητές της ΔΕΗ του μεγαλύτερου δήμου του νομού, αυτού της Ιεράπετρας, να είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στον Αγ. Νικόλαο για να εξυπηρετηθούν. Η ερημοποίηση της Ιεράπετρας συνεχίζεται μεθοδικά και συστηματικά.
 
Τα κόμματα της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αφού ξεγέλασαν και κορόιδεψαν τον Ελληνικό λαό, αφού μεταλλάχθηκαν σε τοποτηρητές και πιστούς υπηρέτες των δανειστών, προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμια τις καρέκλες και τους μισθούς τους, συνεχίζουν το μεγάλο ξεπούλημα και την καταστροφή της πατρίδας μας εφαρμόζοντας την ίδια πολιτική με τους προηγούμενους.
Οφείλουν άμεσα να σταματήσουν την καινούργια αυτή αδικία εις βάρος της πόλης μας. Ο λαός της περιοχής μας δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η ερήμωση και η υποβάθμιση που ξεκίνησε και συνεχίζεται με τα παλιά και τα νέα μνημόνια.
 
Κωστής Ν. Δερμιτζάκης