Επιτυχημένοι οι πανελλήνιοι αγώνες Σωματικής Διάπλασης που διεξήχθησαν στην Ιεράπετρα από το Lakis Gym

9:34 π.μ. - Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017
09:02 π.μ. - Κυρ, 05/34/2017
Image: Επιτυχημένοι οι πανελλήνιοι αγώνες Σωματικής Διάπλασης που διεξήχθησαν  στην Ιεράπετρα από το Lakis Gym

Υψηλό το επίπεδο των αθλητών

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν  στην Ιεράπετρα οι Πανελλήνιοι αγώνες Σωματικής Διάπλασης από το Lakis Gym. Το πρόγραμμα περιλάμβανε  αγώνες Bodybuilding και  fitness και συμμετείχαν  γνωστά ονόματα του χώρου με παγκόσμιες διακρίσεις. Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή και των συντοπιτών αθλητών.  
Ο κ. Λάκης Μαθιουδάκης με ανάρτησή τους στο fb ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση γράφοντας πιο συγκεκριμένα : Ο αγώνας τελείωσε, θέλω να πιστεύω επιτυχώς!!!! Υψηλό επίπεδο αθλητών,& προσπάθησα απ'τη μεριά μου να βοηθήσω οσο μπορούσα, ξέροντας την ταλαιπωρία που συνόδευε λογω δίαιτας, όλα τα παιδιά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για την υπερπολύτιμη βοήθεια του φιλου μου Marios Geromarkakis,& του κουμπάρου μου Μπαμπης Κουφουδακης. Να ευχαριστήσω & όλους τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα &εμενα ,την κριτική επιτροπή, καθώς τον φίλο & προεδρο Τάσος Ζαχαροπουλος για την εμπιστοσύνη που μου εδειξε. Τελος,ευχαριστω ολους εσας που με τιμήσατε με την παρουσία σας,&  ραντεβού την επομένη χρονιά , με περισσότερους αθλητές & ακόμα καλύτερη οργάνωση!!!
 
Μεγάλοι  χορηγοί : Όμιλος επιχειρήσεων Λαμπράκη & Γερομαρκάκης χωματουργικά-Ασφαλτικά έργα-Φυσική πέτρα-Ορυκτή άμμος-Καυσόξυλα .
 Διαφημιστικό  κομμάτι με  την κατασκευή  πανο &  αφίσες του αγώνα,  Ioannis Lamprakis FritzyArt.
 
Χορηγοί  του αγώνα: Εργασία stores,Cafe-bar Island,Pizzeria-ristorante L'angolo,Μεζεδοπωλείο Μουράγιο, Leon,Inoxmetal, Special, Symbol cafe, Παρασκευόπουλος, Escape internet cafe, Republic32, Μεζεδοπωλείο Οξω, Δημοπρασία Goldenfarm, Ζαχαροπλαστείο Χρυσοφάκης Στέλιος, Εμπορική Ιεράπετρας, Protein Master
Το Lakis Gym  ευχαριστεί τον δήμο Ιεράπετρας & τον δήμαρχο Θεοδόση Καλαντζάκη ,τον ΗΧΩ FM 99,8 & τον κύριο Μπάμπη  Κουφουδάκη ,για την πολύτιμη βοήθεια τους.