ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ: Καμία επαγγελματική σχέση με την Ελληνική Αγωγή και τον υπουργό Ά. Γεωργιάδη

8:41 π.μ. - Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022
08:02 π.μ. - Τετ, 09/41/2022
Image: ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ: Καμία επαγγελματική σχέση με την Ελληνική Αγωγή και τον υπουργό Ά. Γεωργιάδη

Καταγγελία για ψευδή καταχώρηση στα social media

Αυτές τις ημέρες υπάρχει και αναδημοσιεύεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μια ανάρτηση με θέμα την πώληση από την Ελληνική Αγωγή συσκευασίας δώρου με ελαιόλαδο και την σύνδεση με (παλαιότερο) τηλεοπτικό στιγμιότυπο του υπουργού κ. Άδωνη Γεωργιάδη να κρατά την συλλεκτική συσκευασία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΚΟΙΝΣΕΠ «Επτάστικτος», με ελαιόλαδο από υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα της Κρήτης.

hxonews

Νοιώθουμε την ανάγκη και υποχρέωση να ξεκαθαρίσουμε ότι:

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Επτάστικτος» με έδρα την Ιεράπετρα, δεν έχει ούτε είχε ποτέ, οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με την Ελληνική Αγωγή ΕΠΕ. και τον υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Εδώ και μια επταετία έχουμε αφιερωθεί σε μια προσπάθεια ανάδειξης των πολιτιστικών θησαυρών του τόπου μας. Στα πλαίσια αυτά καταγράφουμε τα αρχαία ελαιόδεντρα της Κρήτης, συνεργαζόμαστε με τους διαχειριστές των, ώστε να προστατευθούν και να ενταχθούν σε έναν συνολικό σχεδιασμό αειφόρου διαχείρισης της υπαίθρου.

Μέρος του σχεδιασμού είναι η συλλογή και ελαιοποίηση του καρπού των δένδρων αυτών κάθε χρόνο, μια πραγματική γιορτή για την περιοχή μας. Οι αριθμημένες συλλεκτικές συσκευασίες δώρου, η κάθε μία με το όνομα του παραγωγού και τα στοιχεία του ελαιόδεντρου, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής. Μέχρι στιγμής είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα αυτό 60 ιδιοκτήτες υπεραιωνόβιων ελαιοδέντρων και έχουν καταγραφεί σε συνεργασία και με την ΑΜΚΕ ΚΟΚΚΙΝΕΛΛΑ, 300 περίπου ελαιόδεντρα, μέσης ηλικίας 1600 ετών.

Είθισται κάθε χρόνο μερικές από τις συσκευασίες αυτές, να δωρίζονται σε πρόσωπα που έχουν θεσμικό ρόλο όπως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Αντιπρόεδρο της εκάστοτε Κυβέρνησης και στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη.

Το τηλεοπτικό στιγμιότυπο του συγκεκριμένης δημοσίευσης, είναι από την, προ διετίας, δωρεά συλλεκτικής φιάλης προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, όπως είχε δωρισθεί παλαιότερα και στον κ. Γιάννη Δραγασάκη. Η σύνδεση λοιπόν του στιγμιότυπου αυτού

με την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αγωγής και την πώληση συσκευασίας ελαιολάδου άλλης εταιρίας δημιουργεί λανθασμένες και παραπλανητικές εντυπώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: 698 191 6832

Για την ΚΟΙΝΣΕΠ «Επτάστικτος»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΜΕΔΙΑΚΗΣ