Εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης στο Δήμο Ιεράπετρας

9:29 π.μ. - Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020
09:04 π.μ. - Δευ, 13/29/2020
Image: Εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης στο Δήμο Ιεράπετρας

Ένα βασικό μέτρο πρόληψης του Δήμου Ιεράπετρας ενάντια στον covid 19 που μας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα είναι το πλύσιμο και η απολύμανση των δημόσιων χώρων

Εκτός των απολυμάνσεων που έγιναν στο εσωτερικό όλων των δημόσιων κτιρίων και οχημάτων, ξεκινήσαμε σήμερα με το πλύσιμο-απολύμανση των εξωτερικών δημόσιων χώρων καθώς και εξωτερικά των κάδων απορριμμάτων.

hxonews

Αρχίσαμε από τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου μας και συνεχίσαμε με τους χώρους του Κ.Ε.Π, Τραπεζών, Ταχυδρομείου, του κτιρίου που στεγάζεται το Ειρηνοδικείο και η Αστυνομία, του πρώην και νυν Δημαρχείου, και θα συνεχίσουμε τις επόμενες ημέρες  στους υπόλοιπους χώρους της πόλης καθώς και στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού.

Αν υπάρχει δυνατότητα από την Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πολιτική Προστασίας (επάρκεια προσωπικού), θα προχωρήσουμε στο πλύσιμο και στις πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Αυτό θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα απο την Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Π. Π. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν δημοσιευθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας οδηγίες σωστής και ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων από όλους μας.

hxonews

Παρακαλούμε για άλλη μια φορά να τις ακολουθούμε όλοι  όχι μόνο για την προσωπική μας υγιεινή και προστασία αλλά και των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας που είναι και αυτοί στην πρώτη γραμμή λόγω της δύσκολης  εργασίας που εκτελούν καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε, είμαστε κοντά στους δημότες μας και για άλλη μια φορά για το καλό όλων μας  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!!

Με εκτίμησηH Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος,Καθαριότητας & Πολιτικής ΠροστασίαςΜαρία Σκυβάλου-Ρουμελιωτάκη