Έρχεται η ανάπλαση στην ανατολική πλευρά της Λίμνης του Αγ. Νικολάου

12:30 π.μ. - Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
12:12 π.μ. - Πέμ, 13/30/2018
Image: Έρχεται η ανάπλαση στην ανατολική πλευρά της Λίμνης του Αγ. Νικολάου

Η ανάπλαση που προγραμματίζεται στην Ανατολική πλευρά της Λίμνης, αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με καταστηματάρχες του παραλιακού μετώπου

 
Με αφορμή την ανακατανομή του χώρου, την τοποθέτηση νέων σκιάστρων, την απομάκρυσνη υφιστάμενων υπαίθριων κατασκευών, οι καταστηματάρχες εξέφρασαν την ανησυχία τους κυρίως για τον χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης της εγκεκριθείσας μελέτης.
 
Σύμφωνα με τον  Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, ο χρόνος υλοποίησης της μελέτης είναι τέσσερις μήνες, ενώ η 17η Δεκεμβρίου αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή  προσφορών από τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού για την προμήθεια νέων σκιάστρων, σύμφωνα με το ekriti.gr.
 
"Προσδοκούμε - ανέφερε - ότι θα υπάρξει δυνατότητα, υλοποίησης της μελέτης έως το τέλος Απριλίου, προκειμένου να μην ζημιωθούν οι επιχειρηματίες της περιοχής, την τρέχουσα τουριστική περίοδο.
 
Οι όποιες επιφυλάξεις υπάρχουν σήμερα, θα πρέπει να ξεπεραστούν, δεδομένου ότι επιχειρείται μια συνολική αισθητική αναβάθμιση του χώρου με λιτές διαμπερείς κατασκευές που ουσιαστικά θα αναδείξουν τον συγκεκριμένο χώρο. Μια αλλαγή που είναι επιβεβλημένη να γίνει και η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει".