Έρχονται 2μετροι φουσκωτοί αγιοβασίληδες στην Ιεράπετρα

1:17 μ.μ. - Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016
01:11 μ.μ. - Παρ, 25/17/2016
Image: Έρχονται 2μετροι φουσκωτοί αγιοβασίληδες στην Ιεράπετρα

Οι δράσεις και το εορταστικό ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο (συνέντευξη Μπινιχάκη)

Με νέες ιδέες και καλή  διάθεση  ο Εμπορικός Σύλλογος  Ιεράπετρας θα επιδιώξει να δώσει τις δική του εορταστική νότα στην πόλη θέλοντας να δημιουργήσουν ένα χαρούμενο κλίμα. 
Έτσι,  τα μαγαζιά θα στολίσουν τις βιτρίνες τους με φωτοσωλήνα. Θα τοποθετηθούν πάνω από 20 φουσκωτοί αγιοβασίληδες που θα είναι διάσπαρτοι  στην πόλη, θα στηθεί σπιτάκι όπου θα γίνουν διάφορες δράσεις με κληρώσεις που θα μπορούν να πάρουν μέρος όσοι ψωνίσουν από καταστήματα της Ιεράπετρας. Μουσική θα ακούγεται από ηχεία σε πολλά σημεία της πόλης. Θα υπάρξει και συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματοβιοτεχνών.  Η φωταγώγηση του δέντρου θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου από τον Δήμο και την ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ και θα υπάρχει συνεργασία όπου χρειαστεί.  
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά. Τις εβδομάδες των Χριστουγέννων και στη Πρωτοχρονιάς τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 9.00 εως τις 21.00
Ο κ. Μπινιχάκης κάλεσε τους καταναλωτές να επιλέξουν την τοπική αγορά για τα ψώνια του. Αναφέρθηκε και στην Black Friday λέγοντας ότι ως σύλλογος δεν το υιοθετούν καθώς είναι κάτι ξενόφερτο και εξάλλου είχε γίνει 10ημερο προσφορών και επιπλέον  μπορούν να γίνουν δράσεις που να έχουν τοπικό χαρακτήρα.