Εθελοντική αιμοδοσία από το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

10:33 π.μ. - Τρίτη, 5 Απριλίου 2022
10:04 π.μ. - Τρί, 05/33/2022
Image: Εθελοντική αιμοδοσία από το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία

Η δωρεά αίματος αποτελεί την ύψιστη μορφή αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Κάθε χρόνο οι ανάγκες της χώρας μας για αίμα ολοένα και αυξάνονται καθιστώντας τη δωρεά αίματος αναγκαία. 

Οι συνάνθρωποί μας που ασθενούν και είναι απαραίτητη η λήψη μονάδων αίματος αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών και σε συνεργασίαμε την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο έναντιτου σχολείου με το σύνθημα «Δώσε Αίμα- Δώσε Ζωή».

Η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Αιμοδοσίας Γ. Ν. Ηρακλείου 'Βενιζέλειο' θα βρίσκεται στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 από 09:30-14:00.

Θεωρούμε πως με την δράση αυτή θα αναπτυχθεί στους μαθητές μας η δεξιότητας της ενσυναίσθησης και το πνεύμα του εθελοντισμού ώστε να διαπιστώσουν την σπουδαιότητα της δωρεάς αίματος για την ζωή όλων μας.

Καλούμε λοιπόν του γονείς και φίλους του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας καθώς και τους εθελοντές αιμοδότες της πόλης μας να συνδράμουν με την παρουσία τους στην επιτυχία της παραπάνω δράσης εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η συμμετοχή όλων θα μας δώσει θάρρος να συνεχίσουμε τις δράσεις μας.Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του σχολείου.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη.

Ο Διευθυντής

hxonews
hxonews