Εθιμοτυπική επίσκεψη του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Νομού Λασιθίου στην Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

7:35 μ.μ. - Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018
07:09 μ.μ. - Τρί, 11/35/2018
Image: Εθιμοτυπική επίσκεψη του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Νομού Λασιθίου στην Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα. Πελαγία Πετράκη πραγματοποίησε σήμερα 09-11-2018 ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Νομού Λασιθίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα. Πελαγία Πετράκη πραγματοποίησε σήμερα 09-11-2018 ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Νομού Λασιθίου και νέος Διοικητής της 11ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης (Μ.Σ.Ε.Π.) Ζήρου Αντισμήναρχος κ. Μάριος Σφενδουράκης.
Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου συνεχάρη τον κ. Σφενδουράκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων  και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του ενώ τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου. Παράλληλα επεσήμανε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου θα είναι δίπλα στην (Μ.Σ.Ε.Π.) Ζήρου ενώ από την πλευρά του ο κ. Σφενδουράκης ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη και δήλωσε πως προσβλέπει στην καλή τους συνεργασία.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  κυρίως θέματα συνεργασίας μεταξύ της 11ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης Ζήρου και της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Λασιθίου.