Ετοιμάζεται το νέο εντυπωσιακό 5άστερο ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

9:03 π.μ. - Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019
09:09 π.μ. - Τετ, 18/03/2019
Image: Ετοιμάζεται το νέο εντυπωσιακό 5άστερο ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Ετοιμάζεται για να ανοίξει το νέο 5άστερο ξενοδοχείο Robinson Club στην Ιεράπετρα Κρήτης, την Άνοιξη του 2020, και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις!

Όλο και περισσότερα νέα ξενοδοχεία, κάνουν την είσοδό τους στον ξενοδοχειακό χάρτη της Κρήτης, όπως και το The Island Concept, το νέο εντυπωσιακό boutique ξενοδοχείο που ετοιμάζεται να ανοίξει…
 
Το Robinson Club Ierapetra θα βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια έκταση 146 στρεμμάτων στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας του νομού Λασιθίου. Θα διαθέτει 350 δωμάτια και σουίτες (264 δίκλινα, 50 family rooms, 26 junior σουίτες, 10 deluxe σουίτες), εστιατόρια, bars, πισίνες, spa κ.ά.
 
Να σημειωθεί ότι η αλυσίδα ξενοδοχείων Robinson, που ανήκει στο μεγάλο γερμανικό τουριστικό οργανισμό TUI, διαθέτει και άλλα δύο συγκροτήματα στην Ελλάδα, το Robinson Club Kyllini Beach κοντά στην Κυλλήνη του νομού Ηλείας και το Robinson Club Daidalos στην Κω.
 
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο:Ετοιμάζεται το νέο εντυπωσιακό 5άστερο ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
 




 
Φωτογραφίες: www.cluburlaub.de
travelstyle.gr