Έτοιμη η νέα δεξαμενή στο Σελάκανο

8:30 π.μ. - Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019
08:10 π.μ. - Τετ, 30/30/2019
Image: Έτοιμη η νέα δεξαμενή στο Σελάκανο

Το Σελάκανο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη

Το Σελάκανο της Κοινότητας Χριστού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη προκειμένου να βρεθεί στη θέση Τυροκέλι όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της νέας δεξαμενής ύδρευσης.
 
Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:
 
«Ολοκληρώσαμε την κατασκευή  της νέας δεξαμενής ύδρευσης στο Σελάκανο. Ένα έργο αναγκαίο για την ευρύτερη περιοχή που ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων.
 
Συνεχίζουμε με την τοποθέτηση των νέων δικτύων ύδρευσης ώστε να προσφέρουμε στην περιοχή για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο και ασφαλές υδρευτικό δίκτυο. Επιπλέον προγραμματίζουμε και άλλες παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν αισθητικά και λειτουργικά την περιοχή του Σελάκανου.
 
Ευχαριστώ τον κ. Πετσαγγουράκη για την πραγματικά άψογη συνεργασία και συνεχίζουμε τόσο στην κοινότητα Χριστού όσο και στις άλλες κοινότητες με έργα που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα  των κατοίκων».