Έτσι θα είναι το νέο Robinson Club Ierapetra – Ανοίγει το Μάιο του 2020

12:54 π.μ. - Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019
12:10 π.μ. - Τετ, 30/54/2019
Image: Έτσι θα είναι το νέο Robinson Club Ierapetra – Ανοίγει το Μάιο του 2020

Το τετράστερο ξενοδοχείο συνεχίζει να υποβάλλεται σε πλήρη ανακαίνιση

Το Μάιο του 2020 θα ανοίξει το νέο Robinson Club Ierapetra στα νοτιοανατολικά της Κρήτης, για το οποίο οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί μόνο γραφικές εικόνες από την εικόνα του ξενοδοχείου οι οποίες απεικονίζουν τη μονάδα ως εξής...



 
Το τετράστερο ξενοδοχείο συνεχίζει να υποβάλλεται σε πλήρη ανακαίνιση και βρίσκεται σε τοποθεσία μπροστά σε βοτσαλωτή παραλία μήκους 2 χλμ. Το μόττο του Robinson Club είναι «Για Όλους», με έμφαση όμως στους ενήλικες, όμως γίνεται υποδοχή και παιδιών. Εκτός από τα διαφορετικά είδη δωματίων όπως δίκλινα, σουίτες και οικογενειακά, οι υποδομές περιλαμβάνουν και 3 εστιατόρια και 3 μπαρ καθώς και 5 πισίνες. 



 
Όπως συνηθίζεται στα ξενοδοχεία Robinson, θα προσφέρεται μεγάλο εύρος αθλημάτων, εγκαταστάσεις γυμναστικής και 4 γήπεδα τέννις. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει μια μεγάλη περιοχή σπα με 3 σάουνες, εξωτερική ταράτσα και πισίνα καθώς και 8 δωμάτια θεραπειών. Προσφέρεται φροντίδα παιδιών για επισκέπτες άνω των 3 ετών. Η απόσταση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι 1,5 ώρα.











 
*Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από την Robinson

tornosnews.gr