Eurovision: Το «Better Love»... αποκαλύφθηκε - Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας

11:09 π.μ. - Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019
11:07 π.μ. - Τετ, 03/09/2019
Image: Eurovision: Το «Better Love»... αποκαλύφθηκε - Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας

Ντούσκα: «Είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους ανθρώπους που ονειρεύονται»

Η νεαρή ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα «αποκάλυψε» το κομμάτι, με το οποίο θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, διεκδικώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού
 
Σε μια λαμπερή βραδιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασε το «Better Love», με το οποίο θα πάρει μέρος στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής Eurovision 2019.


 
Τις βραδιές Eurovision θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. 
 
Πριν ξεκινήσει να παίζει στην μεγάλη οθόνη του Μεγάρου το βίντεο με τραγούδι της Ελλάδας για τη φετινή διοργάνωση της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ωστόσο συμπλήρωσε: «Είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους ανθρώπους που ονειρεύονται».
 
Είπε ακόμη πως έχει άγχος για τη συμμετοχή της και βλέπει πολλούς εφιάλτες, αλλά και όμορφα όνειρα γιατί, όπως προσέθεσε, πιστεύει στην ομάδα της και στο τραγούδι που έγραψαν. Είπε ακόμα ότι το τραγούδι αναφέρεται στην αιώνια αναζήτηση μιας ανώτερης αγάπης.
 
Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό και πως αυτή και η ομάδα της θα δώσουν το 1.000% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
protothema.gr