Ευχάριστα νέα για την αναισθησιολόγο που τραυματίστηκε σε ασθενοφόρο

2:02 μ.μ. - Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
02:04 μ.μ. - Τετ, 25/02/2018
Image: Ευχάριστα νέα για την αναισθησιολόγο που τραυματίστηκε σε ασθενοφόρο

Kαλά είναι τα νέα για την αναισθησιολόγο η οποία νοσηλευόταν στην εντατική του Βενιζελείου και είχε τραυματιστεί μέσα σε ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή νεογνών στο νοσοκομείο

Η Σοφία Παπαντωνάκη βγήκε από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον στη Χειρουργική ενώ θεωρείται θέμα ημερών να πάρει εξιτήριο από το Βενιζέλειο.
 
 Η αναισθησιολόγος μέσα από ανάρτησή της στο Facebook είχε αναφέρει: «Θέλω να γράψω ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την αγάπη το ενδιαφέρον και τη δύναμη που μου δίδεται ακόμα κ εδώ μέσα στην Εντατική...θέλω να πω ότι είμαι καλύτερα...».
 
To περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες όταν δυο νεογνά που γεννήθηκαν πρόωρα, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν για περαιτέρω νοσηλεία στη μονάδα νεογνών νοσοκομείου του Ηρακλείου.
 
Ξαφνικά και ενώ, έξω από την παιδιατρική του Βενιζέλειου νοσοκομείου βρισκόταν ιατρικό προσωπικό για να παραλάβει τα νεογνά, το ασθενοφόρο στο οποίο βρισκόταν και η αναισθησιολόγος αναγκάστηκε να φρενάρει καθώς βρέθηκε μπροστά του αγροτικό όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
 
 
neakriti.gr