Ευχαριστήριο πρός το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

10:55 π.μ. - Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016
10:07 π.μ. - Δευ, 11/55/2016
Image: Ευχαριστήριο πρός το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια:

  • Το νέο γυναικολόγο του νοσοκομείου Ιεράπετρας  κ. Σωκράτη Μέγκουλα, το διευθυντή της χειρουργικής κλινικής κ. Ηρακλή Παπαδάκη, τους χειρούργους ιατρούς κ. Γ. Βασιλειάδη και Δ. Τσαπραλή, τoυς αναισθησιολόγους κ. Στέφανο Ελληνικάκη και κ. Μαρία Ψαρομιχαλάκη, καθώς και τις μαίες και το νοσηλευτικό προσωπικό, για την αμέριστη συμπαράστασή τους ,την επιστημονική τους επάρκεια, τη φροντίδα, υπομονή,  αγάπη, ευγένεια και γενικά για τη βοήθεια που μου παρείχαν πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου. 
  • τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Γεώργιο Αρακαδάκη  για το ενδιαφέρον του για την καλύτερη λειτουργία της Γυναικολογικής Κλινικής. 
Θα ήταν μεγάλη παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω το Κοινωνικό Ιατρείο του Παραρτήματος Ιεράπετρας του Ερυθρού Σταυρού και τον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο για τη ν κατ’ αρχήν εξέταση, ενημέρωση και τη βοήθειά του στην καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος μου.
Καταδεικνύεται ότι παρά τις δύσκολες  συνθήκες , στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους με ήθος και αξιοπρέπεια . Παλεύουν με νύχια και με δόντια για τον συνάνθρωπο και προσπαθούν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες να βοηθήσουν ανθρώπους να ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας τους.  Τους ευχαριστώ που στη δική μου περίπτωση , πρωτοπόρησαν και τα κατάφεραν . Είναι σημαντικό για έναν κάτοικο της περιοχής να λύνει το πρόβλημα της υγείας του στον τόπο του  με το μικρότερο κόστος , χωρίς να μετακινείται στον Άγιο Νικόλαο ή στο Ηράκλειο και να ταλαιπωρείται ολόκληρη η οικογένειά του. 
Εύχομαι σε όλους σας  καλή συνέχεια και δύναμη στον δύσκολο αγώνα που δίνετε καθημερινά.
 
Με εκτίμηση
Γιόνκα Μάρτσεβα