Eυχαριστήριο της «Επτάστικτος» στον Νίκο Δασκαλάκη

8:52 π.μ. - Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017
08:02 π.μ. - Δευ, 13/52/2017
Image: Eυχαριστήριο της «Επτάστικτος» στον Νίκο Δασκαλάκη

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ», επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Νίκο Δασκαλάκη

Πρόεδρο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Ιεράπετρας και Περιφερειακό Σύμβουλο Λασιθίου, για την ουσιαστική και εποικοδομητική βοήθεια που προσφέρει στον συνεταιρισμό μας. Συγκεκριμένα, οργάνωσε τις συναντήσεις που είχαμε για την ενημέρωση των φορέων, σχετικά με την συλλεκτική συσκευασία με ελαιόλαδο από αρχαίους ελαιώνες που παράγει ο συνεταιρισμός μας σε συνεργασία με ιδιοκτήτες υπεραιωνόβιων ελαιοδέντρων, με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη, την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής , Αγροτικής Οικονομίας Κτηνιατρικής & Αλιείας, κ. Θεανώ Βρέντζου και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης και τον Πρόεδρό της, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ρεθύμνου κ. Μανόλη Χνάρη.
Επίσης, ενισχύει οικονομικά, ως Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Ιεράπετρας,  την ένταξη του συνεταιρισμού μας στο σήμα ποιότητας «ΚΡΗΤΗ». Παράλληλα προωθεί την ιδέα του συνεταιρισμού μας, για την συλλεκτική συσκευασία ελαιόλαδου από υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα, στα διευθυντικά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.
Να σημειώσουμε ότι η ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ, βραβεύτηκε φέτος από το Επιμελητήριο Λασιθίου με το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας, για την καινοτόμο ιδέα, της τυποποίησης ελαιολάδου από αρχαία ελαιόδεντρα, ενώ συμμετείχε στην Διεθνή έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με τον παραγωγό κ. Γιώργο Καραλάκη