Έχουν ταράξει το Κουτσουνάρι στις κλοπές

1:18 μ.μ. - Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016
01:11 μ.μ. - Δευ, 21/18/2016
Image: Έχουν ταράξει το Κουτσουνάρι  στις κλοπές

Εχθες άνοιξαν δυο σπίτια μάνας και κόρης

Ανάστατη είναι  η κοινωνία στο Κουτσουνάρι της Ιεράπετρας από τις διαρρήξεις που γίνονται στην περιοχή. Χθες άγνωστοι εισήλθαν σε οικία την ώρα που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες οι οποίοι επιστρέφοντας είδαν το σπίτι τους ανάστατο με πράγματα ανακατεμένα και τα συρτάρια ανοιγμένα. Μια δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη όμως τους περίμενε όταν άκουσαν θόρυβο και στο κάτω σπίτι,  η ιδιοκτήτρια του οποίου επίσης και εκείνη απουσίαζε και όπως έγινε στη συνέχεια αντιληπτό οι δράστες συνέχιζαν την κλοπή τους. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. 
Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα  Ασφάλειας  Ιεράπετρας. Τις οικίες από τις οποίες εκλάπησαν διάφορα αντικείμενα μεταξύ αυτών και μια  τηλεόραση επισκέφθηκε η υπηρεσία της σήμανσης για να πάρει αποτυπώματα. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες κλοπές  σημειώθηκαν  και σε οικίες  στην περιοχή της Γρα Λυγιάς αλλά και στο Κάτω Χωριό  κάτι που προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές, που  εξετάζουν το ενδεχόμενο  για ομάδες με παραβατική συμπεριφορά