Εχθρική και απαξιωτική η στάση του Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου κατά του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

10:57 π.μ. - Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023
10:10 π.μ. - Παρ, 06/57/2023
Image: Εχθρική και απαξιωτική η στάση του Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου κατά του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Η ανακοίνωση από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Εντελώς απροκάλυπτα και χωρίς κανένα δισταγμό, συνεχίζει την επί χρόνια καταστροφική του δράση κατά του Νοσοκομείου Ιεράπετρας η ενιαία διοίκηση των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Λασιθίου.

Αφού μεθοδικά απαξιώνει τον πληθυσμό ευθύνης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, αφού μεθοδικά αγνοεί την αγωνία του λαού της Νοτιοανατολικής Κρήτης παρά τις μαχητικές κινητοποιήσεις του, αφού μεθοδικά αγνοεί την μεγάλη προσφορά και την πρωτοπορία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας σε κρίσιμους για τον τόπο τομείς, βήμα προς βήμα, ανάλγητα και χωρίς κανένα δισταγμό και πάντα μεθοδικά οδηγεί το Νοσοκομείο Ιεράπετρας στο χείλος της καταστροφής.

Με ποιο δικαίωμα, οι κύριοι της ενιαίας διοίκησης διαγράφουν για άλλη μια φορά τα αιτήματα του Νοσοκομείου μας; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να διαφεντεύουν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού; Ως πότε θα συνεχίζουν την εναντίον μας καταστροφική τους δράση; Εξάλλου οι αποφάσεις του Υπουργού Υγείας, όπως αυτές συγκεκριμένα μας διαβιβάστηκαν από την 7η ΥΠΕ, είναι στο ίδιο μήκος κύματος, με τα όσα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας στην τελευταία του επίσκεψη στην Ιεράπετρα μας είχε υποσχεθεί, ένα καλά δηλαδή, στελεχωμένο Νοσοκομείο, που να καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες της νοτιοανατολικής Κρήτης.

Τι συνέβη λοιπόν και ΄΄αγνοούνται΄΄ από την ενιαία διοίκηση ακόμη και οι κυβερνητικές δεσμεύσεις ; Από πού υποκινούνται και τί σκοπούς εξυπηρετούν ;

Το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, διά των οργάνων του και δια του αναπληρωτή διοικητή του, ζητά την προκήρυξη των άγονων σε προηγούμενες προκηρύξεις θέσεων Γιατρών σε ανώτερη βαθμίδα.

Ζητούμε από τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ να αγνοήσει και να αρνηθεί να προωθήσει τις καταστροφικές για το νοσοκομείο μας προτάσεις της Ενιαίας Διοίκησης των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου προς το Υπουργείο.

Ζητούμε από το Υπουργείο Υγείας να αγνοήσει τους μπλε φακέλους των Πλεύρη-Γκάγκα και να μην λάβει καμία απόφαση που να αφορά το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, πριν την αναμενόμενη συνάντηση μας μαζί τους.

Ομόφωνα Για το Δ.Σ. Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου

Ο Πρόεδρος 

Δρ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Η Γενική Γραμματέας

Καλλιόπη Δασκαλάκη