Ευρωεκλογές 2024: Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση από την Βουλευτή Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Σπυριδάκη

11:13 π.μ. - Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024
11:06 π.μ. - Δευ, 10/13/2024
Image: Ευρωεκλογές 2024: Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση από την Βουλευτή Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Σπυριδάκη

Στον Ηχώ 99,8 μίλησε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

Στον Ηχώ 99,8 μίλησε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αλλά και την σημαντική άνοδο που σημείωσε το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής τόσο στο Λασίθι όσο και στο Ηράκλειο.

Η κ. Σπυριδάκη σχολίασε αρχικά την μεγάλη αύξηση της αποχής λέγοντας συγκεκριμένα ότι η αποχή είναι ο μεγάλος νικητής των χθεσινών εκλογών και κάτι που πρέπει να μας προβληματίζει γιατί αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την ίδια την δημοκρατία.

Για να σταματήσει η άνοδος της ακροδεξιάς, η κ. Σπυριδάκη πιστεύει ότι πρέπει να δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες ώστε ο πολίτης να μην καταφεύγει σε ακραίες λύσεις.

Κλείνοντας, η κ. Σπυριδάκη εξέφρασε την χαρά και την ευγνωμοσύνη της προς τους Λασιθιώτες και τις Λασιθιώτισσες που συμμετείχαν στις εκλογές και ανανέωσαν την ψήφο εμπιστοσύνη τους προς το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Χρειάζεται μία σταθερή ψήφος εμπιστοσύνης ωστόσο αυτό δεν αρκεί, με την κ. Σπυριδάκη να διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι θα συνεχίσει τον αγώνα ώστε να νιώσει ο πολίτης ότι υπάρχει μία εναλλακτική για την διακυβέρνηση της χώρας.

Μήνυμα της Βουλευτή Λασιθίου Κ. Σπυριδάκη για το Αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Η Κρήτη, με μπροστάρηδες τους πολίτες του Λασιθίου και Ηρακλείου, έδειξε και κατέδειξε τον πολιτικό προοδευτικό δρόμο. Τον δρόμο της Δημοκρατίας μακριά από την μισαλλοδοξία. Για όλους τους αγώνες που δώσαμε μέχρι σήμερα μαζί, θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε έναν και την καθεμία προσωπικά για την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξή. Η μάχη, όμως, συνεχίζεται, με την ίδια ένταση και μεγαλύτερο πάθος. Έχουμε αρκετό δρόμο να διανύσουμε, αρκετές μάχες να δώσουμε. Γεγονός που αποδείχθηκε τόσο με το ανησυχητικό ποσοστό της αποχής που πρέπει να απασχολήσει το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του όσο και με την άνοδο της ακροδεξιάς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, κάνοντας πια αισθητή την παρουσία της.

Το ΠΑΣΟΚ , ως η μοναδική σταθερά προοδευτική δύναμη της χώρας, θα συνεχίσει να δίνει με την φωνή όλων σας την απάντηση που ο τόπος μας και η χώρα χρειάζονται. Συνεχίζουμε να δίνουμε το «παρών» σε κάθε πρόκληση στοχεύοντας σε μία κοινωνία αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Λασιθίου, των Τοπικών Οργανώσεων και των κατά τόπους Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα, για τους συλλογικούς αγώνες και τη συλλογική προσπάθεια και δέσμευση στις αρχές της Παράταξης, τις θέσεις και το όραμά της.

Ιδιαίτερα, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Λασιθιώτες και τις Λασιθιώτισες, τους απλούς καθημερινούς συντοπίτες μου που τίμησαν τον χώρο μας, δίνοντάς του το υψηλότερο ποσοστό στην Επικράτεια. Η επιλογή τους, η φωνή τους και η έκκλησή τους μόνο συγκίνηση, υπερηφάνεια, τιμή και ευθύνη μπορούν να προκαλέσουν. Αυτή η πράξη ανανέωσης της εμπιστοσύνης μας με τους πολίτες δεν είναι στατική, αλλά δυναμική και απαιτεί από εμάς δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Θέλω, κλείνοντας, να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους για το συλλογικό αγώνα και να ευχηθώ σε όσους εκλέγονται μία δημιουργική θητεία, με έμπνευση και όραμα.

Κατερίνα Σπυριδάκη

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λασιθίου

* Εξωτερική φωτογραφία από την περιοδεία κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σε Βαϊνιά, Κεντρί, Πάνω / Κάτω Χωριό και Επισκοπή