Ευχαριστεί για την εκλογή της η Κική Δασενάκη

11:28 π.μ. - Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023
11:10 π.μ. - Δευ, 16/28/2023
Image: Ευχαριστεί για την εκλογή της η Κική Δασενάκη

Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλους Ιεράπετρας με τον συνδυασμό του νέου Δημάρχου, Μανώλη Φραγκούλη

Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών επικύρωσε, με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η Ιεράπετρα με τον κ. Μανώλη Φραγκούλη, ως νέο Δήμαρχο, αλλάζει πορεία!

Θα ήθελα να τον συγχαρώ γιατί ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε, σχεδίασε και ενέπνευσε όλο αυτό το εγχείρημα, ώστε να πραγματοποιηθεί από εμένα και τους συνυποψήφιους μου ένας έντιμος και πολιτισμένος αγώνας.

Ταυτόχρονα, αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σε όλους τους συνυποψήφιους μου στον συνδυασμό «Ιεράπετρα- Μαζί για τον τόπο μας» είτε εκλέχτηκαν είτε όχι, για τον αγώνα που κάναμε δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας για τον τόπο και την κοινή αγωνία που όλους μας διακατέχει για την επόμενη ημέρα.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνδημότες μας που επέλεξαν τον Δήμαρχο μας αλλά και τους συμβούλους που θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιεράπετρας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την κάθε μία και τον κάθε ένα σας ξεχωριστά για την στήριξη σας αλλά κυρίως για την πραγματική εμπιστοσύνη που δείξατε προς το πρόσωπο μου τιμώντας με την ψήφο σας και δίνοντας μου την ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και αγαπώ, καθώς επίσης συγγενείς και φίλους που «εκτέθηκαν» δίπλα μου από το πρώτο λεπτό, αγνοώντας συνέπειες. Αυτοί είναι και οι άνθρωποι που ζητώ να γίνουν οι πιο αυστηροί κριτές της νέας διοίκησης του δήμου μας.

Νιώθοντας το βάρος της μεγάλης αυτής ευθύνης και γνωρίζοντας την σοβαρότητα της αποστολής μας, υπόσχομαι να μην προδώσω την εμπιστοσύνη αυτή και να εργαστώ για τα συμφέροντα του Δήμου μας.

Με εκτίμηση

Δασενάκη Κυριακή

Δημοτική Σύμβουλος