Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Ιεράπετρας μετά από νοσηλεία ασθενούς

3:00 μ.μ. - Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022
03:07 μ.μ. - Τετ, 13/00/2022
Image: Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Ιεράπετρας μετά από νοσηλεία ασθενούς

Συγκινητική επιστολή της μητέρας του νεαρού Στάυρου Γαϊτανάκη

Μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του γιου μου και την άψογη αντιμετώπιση του από το Γ.Ν.ΚΥ.Ι. θεωρώ επιβεβλημένο ηθικά και κοινωνικά να ευχαριστήσω δημόσια κάθε εμπλεκόμενο στην προσπάθεια της αποκατάστασης του.

Προ 15ημερου προσήλθαμε στο Γ.Ν.ΚΥ.Ι συνοδεύοντας τον 18χρονο γιο μου Γαϊτανάκη Σταύρο ο οποίος μετά από τροχαίο έφερε κάταγμα πηχεοκαρπικού καθώς και θλαστικά τραύματα εκχυμώσεις και κακώσεις σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι.

Το προσωπικό του Τ.Ε.Π. Ιατρικό και Νοσηλευτικό επέδειξε άψογη αντιμετώπιση με επαγγελματισμό ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα προκειμένου να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και η παροχή πρώτων βοηθειών.

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά, και για τα αποτελέσματα που έχει επιφέρει στο Νοσοκομείο της πόλης μας.

Χάρη στις προσπάθειες του και στον αγώνα του για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας ο γιος μου αντιμετωπίσθηκε εξ ολοκλήρου στην πόλη μας χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί για κανένα λόγο.

Υπεβλήθη άμεσα σε δυο αξονικές τομογραφίες εγκέφαλου και άνω- κάτω κοιλίας για να αποκλεισθούν πιθανές αιμορραγίες και άλλες εσωτερικές κακώσεις.

Στην συνέχεια τον ανέλαβαν τα εμπειρότατα χέρια των διακεκριμένων Ορθοπεδικών-Χειρουργών μας κυρίων Διαλυνά Μιχαήλ, Παπαδοπούλη Γεωργίου, Παπαδομιχελάκη Κων/νου. Και Δελημπαλταδάκη Ιωάννη οι οποίοι προέβηκαν σε άμεση αποκατάσταση του κατάγματος με χειρουργική επέμβαση

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μου απέναντι στους άψογους και εξαιρετικούς γιατρούς μας καθώς και σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας. Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Τεχνολογικό, Διοικητικό, Βοηθητικό κ.τ.λ.

Το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας αποτελεί το «Διαμάντι του Νότου» και είναι χρέος και υποχρέωση όλων μας να το διατηρήσουμε και να το αναβαθμίσουμε στηρίζοντας τους ανθρώπους που το στηρίζουν.

Μόνο όταν οι συνθήκες μας επιβάλουν την παροχή των υπηρεσιών του Νοσοκομείου της πόλης μας τότε και μόνο τότε αναγνωρίζουμε την αξία και την αναγκαιότητα του.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδία μου!!!

Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε και συνεχίζετε να προσφέρετε

για το παιδί μου.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και μπορούμε να αισθανόμαστε

ασφαλείς.

Με εκτίμηση

Η μητέρα του Στάυρου Γαϊτανάκη

Φραγκιαδάκη Νικολέτα