Ευχαριστήριο στους εθελοντές που φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Ιεράπετρας

8:35 π.μ. - Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
08:04 π.μ. - Πέμ, 09/35/2020
Image: Ευχαριστήριο στους εθελοντές που φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Ιεράπετρας

Από την διεύθυνση Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές για τη συνέπεια, το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία τους, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας, τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους όσο και αυτήν την περίοδο της πανδημίας του κορωναιού Covid-1

Νοιώθουμε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την εθελοντική τους παρουσία και προσφορά σε καθημερινή βάση τους παρακάτω: Βερίγου Αγγελική, Δραγασάκη Δέσποινα, Κωνσταντουράκη Ιωσήφ, Μαστοράκη Νικολέτα, Μουτσάκη Παρασκευή, Μπαλοθιάρη Μιχαήλ, Μπαριτάκη Αλέξανδρο, Σκλαβάκη Σοφία, Φραγκούλη Μαρία, Ψυλλάκη Ευαγγελία, Heller KarenImmesberger Wolfgang. Επίσης θα ήθελα να πω ένα θερμό ευχαριστώ και σε πολλούς άλλους που δεν γνωρίζουμε την ταυτότητά τους στην Υπηρεσία, παρόλα αυτά όμως ασχολούνται με τη φροντίδα πολλών αδέσποτων ζώων.

Με την ευκαιρία θα ήθελα για μια ακόμη φορά να επισημάνω σε όλους μας, να είμαστε πιο υπεύθυνοι με τα ζώα συντροφιάς μας, καθώς εμείς όλοι είμαστε που δημιουργούμε αδέσποτα ζώα. Όποιος δεν μπορεί να φροντίσει ένα ζώο να μην αναλαμβάνει εξαρχής τη φροντίδα του. Τα ζώα έχουν ακριβώς τις ίδιες ανάγκες με εμάς τους ανθρώπους.

Υποχρέωση όλων μας η φροντίδα των ζώων.

Με εκτίμηση

H Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος,

Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας

Μαρία Σκυβάλου-Ρουμελιωτάκη

09/04/2020|Δελτία Τύπου (Γραφείο