Ευχαριστήριο του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας προς το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ιεράπετρας

8:23 π.μ. - Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022
08:06 π.μ. - Παρ, 24/23/2022
Image: Ευχαριστήριο του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας προς το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ιεράπετρας

Για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα για συνεργασία με το σχολείο μας και τη διάθεση του επιστημονικού προσωπικού του στις επιμορφωτικές συναντήσεις για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς

Η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας ευχαριστούν  θερμά το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ιεράπετρας για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα για  συνεργασία με το σχολείο μας και τη διάθεση του επιστημονικού προσωπικού του στις επιμορφωτικές συναντήσεις για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου μας,  που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της δράσης μας " Σχολείο και Οικογένεια μαζί για το παιδί". 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, 

την κ. Μαγγίπα Αγορίτσα, ψυχολόγο του Kέντρου Kοινότητας, για τις εισηγήσεις της στις επιμορφωτικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 1/3/2022 με θέμα: «Παιδί και όρια- Πώς και γιατί βάζουμε υγιή όρια στα παιδιά» και στις 17/5/2022 με θέμα: «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στην προσχολική ηλικία»,  

 την  κ. Νεραντζούλη Ευαγγελία, κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Kοινότητας, για την εισήγησή της στην επιμορφωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 30/3/2022 με θέμα «Παιδί και Συναισθήματα-Ο ρόλος της αναγνώρισης, διαχείρισης και έκφρασης των συναισθημάτων στην ευτυχία του παιδιού» 

και την  κ. Αλεγκάκη Ευαγγελία, κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Kοινότητας, για την εισήγησή της στην επιμορφωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15/4/2022 με θέμα «Παιδικοί φόβοι και φοβίες. Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης». 

Η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ο Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας